You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » ΒΕΠ: Ψήφισμα για τον πρόωρο χαμό του Ανδριανού Μιχάλαρου

ΒΕΠ: Ψήφισμα για τον πρόωρο χαμό του Ανδριανού Μιχάλαρου

ΒΕΠ: Ψήφισμα για τον πρόωρο χαμό του Ανδριανού Μιχάλαρου

Με αφορμή τον άδικο και πρόωρο χαμό του Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανού Μιχάλαρου, συνήλθε χθες, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 16:00, το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:
Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά τιμά τη μνήμη του Προέδρου του που το υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση από το 1997 μέχρι σήμερα.
Ο Ανδριανός Μιχάλαρος συνδέθηκε με την ιστορία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου και την εκπληκτική πορεία του τα τελευταία χρόνια.
Ως Πρόεδρος, από το 2012 μέχρι σήμερα, ενέπνευσε με το όραμά του τις δράσεις, το έργο του Επιμελητηρίου και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του.
Ήταν ένας τίμιος, ιδεολόγος και αγωνιστής της ζωής με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στους κοινωνικούς, αυτοδιοικητικούς και συλλογικούς αγώνες.
Υπηρέτησε τον Επιμελητηριακό θεσμό με υψηλές αξίες και ιδανικά .
Ήταν αποτελεσματικός, βαθιά δημοκράτης, με σεβασμό στην αντίθετη άποψη, ενωτικός και ανθρώπινος. Για το λόγο αυτό έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης και ήταν ξεχωριστά αγαπητός στους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τους συναδέλφους και σε όλη την Επιμελητηριακή κοινότητα.
Ήταν καλός οικογενειάρχης, τρυφερός πατέρας και ακούραστος υπηρέτης της πόλης που τόσο αγαπούσε, των Μεγάρων, αλλά και αφοσιωμένος αγωνιστής της αναπτυξιακής προοπτικής της Δυτικής Αττικής.
Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει.
Το Δ.Σ αποφασίζει επίσης:
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ.
Να υποσταλεί η σημαία του Επιμελητηρίου, μέχρι την ταφή του εκλιπόντος.
Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
Να γίνει η κηδεία με δαπάνες του Επιμελητηρίου.
Να θεσπισθεί διαγωνισμός μεταξύ των μαθητών των Επαγγελματικών Λυκείων της Επιμελητηριακής μας Περιφέρειας για τη βράβευση – και με χρηματικό έπαθλο – της καλύτερης πρότασης για νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις των Τεχνικών Κλάδων.
Να ονομασθεί, σε ειδική τελετή, η αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου σε «Αίθουσα Ανδριανού Μιχάλαρου».
Το ψήφισμα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μας και να δοθεί προς δημοσίευση στον τοπικό και περιφερειακό τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό).
Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια και να επιδοθεί το ψήφισμα στην οικογένειά του από αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı