You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αύριο το τελευταίο αντίο στην 7χρονη Παναγιώτα

Αύριο το τελευταίο αντίο στην 7χρονη Παναγιώτα

Αύριο το τελευταίο αντίο στην 7χρονη Παναγιώτα

Στην τελευταία του κατοικία θα συνοδεύσουν αύριο συγγενείς και φίλοι την 7χρονη Παναγιώτα που έχασε με τραγικό τρόπο της ζωή της στη Γρηγόρη Λαμπράκη, στη Νίκαια. Η ακολουθία θα γίνει αύριο Τρίτη 13/7 και ώρα 11:30 στον Ιερό Ναό του Αγ. Γιωργίου στον Κολωνό-Ακαδημία Πλάτωνος.

Σε ανάρτησή του, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, έγραψε τα εξής:

“Το Σχολείο μας, βιώνει μια μεγάλη απώλεια. Έφυγε από την κοντά μας η μικρή μας Παναγιώτα!! Όλοι θρηνούμε για αυτό τον άδικο χαμό . Είναι ό,τι χειρότερο για έναν άνθρωπο να χάνει ό,τι πολυτιμότερο έχει ..το παιδί του….! Η σκέψη όλων μας τώρα είναι στην Μαρία μας και στον αγώνα που δίνει για να αντιμετωπίσει μια απερίγραπτη θλιβερή συγκυρία. Είναι δυνατή και θα τα καταφέρει να βγει νικήτρια από αυτό το τραγικό συμβάν.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και όλοι οι γονείς του σχολείου μας, θα είμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των δύο παιδιών και η σκέψη μας θα είναι κοντά τους. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη !!!Καλό ταξίδι άγγελέ μας …Παναγιώτα μας. Μαράκι μας γλυκό μας κορίτσι!!κάνε κουράγιο!!Η σκέψη μας θα είναι κοντά σας!!

Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı