You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αύξηση 50% (!) στα δημοτικά τέλη της Σαλαμίνας

Αύξηση 50% (!) στα δημοτικά τέλη της Σαλαμίνας

Αύξηση 50% (!) στα δημοτικά τέλη της Σαλαμίνας

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Σαλαμίνα η απόφαση της νεοεκλεγείσας δημοτικής αρχής να αυξήσει κατά 50% τα δημοτικά τέλη από 1/1/2015. Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κος Βλάχος υποστηρίζει ότι η “ανεξάρτητη” Δημοτική Αρχή της κας Νάννου, “πριν ο αλέκτωρ λαλήσει”, απέδειξε και στον πιο καλοπροαίρετο δημότη του νησιού πως εννοεί το καλό των εργαζόμενων, των άνεργων, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων της Σαλαμίνας!”.

Οπως αναφέρει, με προκλητικό τρόπο η δήμαρχος υποστήριξε την απόφασή της να αυξήσει υπέρογκα, από 1-1-2015, κατά 50% τα δημοτικά τέλη και το τιμολόγιο της δημοτικής ύδρευσης. Ανάλογη είναι και η εικόνα σε όλες τις αυξήσεις στους συντελεστές των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων, μικροπωλητών, περιπτέρων…. Σαν πιστός υπηρέτης της Κυβέρνησης, της τρόικας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έτρεξε να ευθυγραμμιστεί με το “Νόμο” ότι για κάθε υπηρεσία-παροχή ο δημότης πρέπει να “ξανά” πληρώνει υπέρογκα ποσά από την τσέπη του.

Ο στραγγαλισμός των οικονομικών των Δήμων από την σημερινή συγκυβέρνηση αλλά και τις προηγούμενες, βρίσκεται στα πλαίσια της πολιτικής της Ε.Ε περί οικονομικής αυτονομίας των Δήμων, που στα απλά ελληνικά σημαίνει “ξεχάστε τις επιχορηγήσεις όποιος Δήμος θέλει έργα βάζει νέους φόρους και τα εκτελεί”. Αυτή την πολιτική-δόγμα υπηρετεί η απόφαση της Δημοτικής Αρχής (ψηφίστηκε και από την παράταξη του Κου Σοφρά)”.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı