You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αφησαν τους εργαζόμενους στον Υμηττό στο έλεος του χιονιά – Βλάβες με ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ

Αφησαν τους εργαζόμενους στον Υμηττό στο έλεος του χιονιά – Βλάβες με ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ

Αφησαν τους εργαζόμενους στον Υμηττό στο έλεος του χιονιά – Βλάβες με ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ

Κατώτερος των περιστάσεων αποδείχθηκε ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ο γνωστός μας ΔΕΔΔΗΕ. Η “Μήδεια” έκανε τα αποκαλυπτήρια ενός ανίκανου, να φέρει σε πέρας την αποστολή του, φορέα, αφήνοντας χιλάδες καταναλωτές χωρίς ρεύμα εν μέσω του βαρύ χιονιά που έπληξε ανελέητα το λεκανοπέδιο τα τελευταία 24ωρα. Με τις συνεχείς δε, πτώσεις του ρεύματος προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές, όπως για παράδειγμα, στις εγκαταστάσεις του ATLANTIS FM στον Υμηττό, με αποτέλεσμα ο σταθμός να μην εκπέμπει στα fm μετά την καταστροφή του link μετάδοσης του προγράμματός του. Ο ΔΕΔΔΗΕ με την πλούσια κατά τ΄άλλα σε επιχειρήματα και στόχους ιστοσελίδα του, κρίθηκε ανεπαρκής να ανταποκριθεί στο έργο του. Πρώτο μέλημα των κυβερνήσεων ήταν η διανομή των εισπράξεων από την πώληση ενέργειας σε εταιρείες ακόμη και “φαντάσματα” αφήνοντας τις τεχνικές υπηρεσίες γυμνές.
Την ίδια ώρα, εκτεθειμένος είναι σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός που συσκεπτόταν επί ώρες για να αντιμετωπίσει την επέλαση του χιονά. Παράλληλα με την ανεπάρκεια του ΔΕΔΔΗΕ, συνέπεσε και η ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο προς την κορυφή του βουνού αφήνοντας εγκλωβισμένους τους ανθρώπους που εργάζονται στις εγκαταστάσεις των ραδιοφωνικών σταθμών. Από την άλλη πλευρά, στους πρόποδες, δεν είχαν πρόσβαση ούτε οι τεχνικοί ώστε να φτάσουν στα κεραιοσυστήματα και να παρέμβουν για να επιδιορθώσουν τις βλάβες για τις οποίες ευθύνεται αποκλειστικώς ο ΔΕΔΔΗΕ. Ουδείς αρμόδιος σκέφτηκε να στείλει ένα εκχιονιστικό μηχάνημα για να ανοίξει τον δρόμο και να διασφαλίσει τη μετακίνηση από και προς τον Υμηττό. Να σημειωθεί ότι στην κορυφή του όρους Υμηττός για δεύτερο 24ωρο οι εργαζόμενοι παραμένουν εγκλωβισμένοι χωρίς προμήθειες.
Η Περιφέρεια δε, ανύπαρκτη. Απαντες οι αρμόδιοι φορείς αδιαφόρησαν για την κατάσταση των εργαζομένων ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ σφυρίζει αδιάφορα για τις ανεπανόρθωτες ζημιές που προκάλεσαν η ανεπάρκεια και η αναποτελεσματικότητά του.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı