You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Αυστηρά μέτρα της ΕΛΑΣ εν όψει της Λαμπρής

Αυστηρά μέτρα της ΕΛΑΣ εν όψει της Λαμπρής

Αυστηρά μέτρα της ΕΛΑΣ εν όψει της Λαμπρής

“Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής διενεργεί συστηματικούς ελέγχους σε όλο το οδικό δίκτυο, ώστε να εφαρμοστούν τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση ενόψει των εορτών του Πάσχα. Οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις, τα μέτρα είναι για το καλό τους, αλλά και για το καλό όλων μας”, τονίζει σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Σπυρίδων Λάσκος, σχετικά με τα μέτρα που λήφθηκαν για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο.

Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα περιλαμβάνει μια σειρά αυστηρών μέτρων που εφαρμόζονται σε 24ωρη βάση για την αποτροπή της μετακίνησης όσων τυχόν επινοήσουν διάφορες μεθόδους για να “σπάσουν” την καραντίνα, λόγω του κορονοϊού και προσπαθήσουν να μεταβούν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα υπάρχουν μπλόκα σε όλα τα διόδια των εθνικών οδών, στους παράδρομους, καθώς και σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου της περιφέρειας. Παράλληλα, θα υπάρχει και επιτήρηση από αέρος, με drones και ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και του Πυροσβεστικού Σώματος, ώστε να εντοπιστούν τυχόν παραβάτες.

Αυστηροί έλεγχοι θα διενεργούνται ταυτόχρονα στα αεροδρόμια, στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, αλλά και των ΚΤΕΛ, ενώ το Λιμενικό Σώμα θα ελέγχει όλα τα πορθμεία.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı