You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Αυλαία με την «παράσταση» Σαμαρά

Αυλαία με την «παράσταση» Σαμαρά

Αυλαία με την «παράσταση» Σαμαρά

Ο πρωθυπουργός έσκασε μύτη στον Πειραιά της φτώχειας και της υψηλής ανεργίας επ’ ευκαιρία της επαναλειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου. Το κοινό από κάτω τον χειροκροτούσε παρακολουθώντας τον να ξεδιπλώνει με χάρη όλο του το ταλέντο στην… υποκριτική σε μια από τις καλύτερες «παραστάσεις» του. Εξαιρετική ερμηνεία, σπουδαίος «καλλιτέχνης» ο κος Σαμαράς, όπως θα έγραφαν και οι κριτικοί θεάτρου. Απέδωσε το κειμενάκι με εξαιρετική πειθώ. Από τα βασικά του προσόντα, άλλωστε.

«Το δημοτικό θέατρο Πειραιά είναι σύμβολο μιας πόλης που ξαναγεννιέται. Επιτρέψτε μου να πω μιας χώρας που ξαναγεννιέται, ενός λαού που στέκεται ξανά στα πόδια του» είπε και σείστηκε το Δημοτικό Θέατρο από τον… εγκέλαδο των χειροκροτημάτων.

Ο κος Σαμαράς, μπορεί να συμπεριφέρεται ως Μαρία Αντουανέτα, αλλά δεν είναι. Γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι ο λαός του δεν έχει πια πόδια να σταθεί. Ακρωτηριάζεται καθημερινά από τον ίδιο και όλον του τον θιασάκο. Ο λαός βλέποντας ότι δεν θα ξανασταθεί στα πόδια του, πέφτει από το μπαλκόνι του, κόβει τις φλέβες του, γίνεται αυτόχειρας αλλά καρφάκι δεν τους καίγεται.

Και η «παράσταση» Σαμαρά συνεχίζεται…

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı