You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αργοσαρωνικός: Πρόσω ολοταχώς… για τη δεκαετία του ’90

Αργοσαρωνικός: Πρόσω ολοταχώς… για τη δεκαετία του ’90

Αργοσαρωνικός: Πρόσω ολοταχώς… για τη δεκαετία του ’90

Ανοιχτά φέρι μποτ με ένα τέταρτο καθυστέρηση και δυσανάλογο ναύλο

Κάτι άλλαξε στη γραμμή του Αργοσαρωνικού. Από τα κλειστού τύπου γρήγορα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία  η γραμμή επέστρεψε στην εποχή της «παντόφλας». Για να μειώσουν το λειτουργικό κόστος οι ακτοπλόοι επενδύουν σε καινούργια φέρι μποτ που… κατεβάζουν τον πήχη, καθώς επιμηκύνουν το ταξίδι και αφήνουν έκθετο στις καιρικές συνθήκες τον επιβάτη, όπως παλιά.

Παρά το γεγονός ότι το ταξίδι για Αίγινα με τα εν λόγω φέρι, διαρκεί μιάμιση ώρα – ένα τέταρτο της ώρας, επιπλέον – ο ναύλος παραμένει στα 10,50 ευρώ όσο δηλαδή, κοστίζει και για τα κλειστού τύπου και ταχύτερα πλοία, χωρίς να προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό. 

Τη Μεγάλη Πέμπτη βρεθήκαμε στο παρθενικό, και με 30 λεπτά καθυστέρηση, ταξίδι του Ε/Γ-Ο/Γ «Αντιγόνη» όπου οι αρνητικές κριτικές κατά την άφιξή μας στο λιμάνι της Αίγινας ήταν πολλές. «Το αργόπλοο με τα 10,50 ευρώ, εισιτήριο», βρέθηκε στο επίκεντρο των επικριτικών σχολίων αρκετών επιβατών. «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να πληρώσω ενάμιση ευρώ παραπάνω όταν υπάρχει το “Αγιος Νεκτάριος” που κάνει την ίδια ώρα, το εισιτήριο είναι στα 9 ευρώ και δε σε βαράει ο ήλιος στο κεφάλι» ανέφερε χαρακτηριστικά  μία επιβάτιδα.

Πολλοί μιλούν για οπισθοδρόμηση της γραμμής του Αργοσαρωνικού παρόλο που τα τελευταία χρόνια οι παρεμβάσεις που έγιναν για τον εκσυγχρονισμό των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών, δεν αποσκοπούσαν μόνο στο κέρδος αλλά και  στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı