You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Αποχαρακτηρισμό των οικοπέδων στον Καραβά εισηγήθηκε στο Δ.Σ. ο δήμαρχος Πειραιά – “Πρέπει να λήξει η ομηρία των ιδιοκτητών τους”

Αποχαρακτηρισμό των οικοπέδων στον Καραβά εισηγήθηκε στο Δ.Σ. ο δήμαρχος Πειραιά – “Πρέπει να λήξει η ομηρία των ιδιοκτητών τους”

Αποχαρακτηρισμό των οικοπέδων στον Καραβά εισηγήθηκε στο Δ.Σ. ο δήμαρχος Πειραιά – “Πρέπει να λήξει η ομηρία των ιδιοκτητών τους”

Τον αποχαρακτηρισμό των ιδιοκτησιών στην περιοχή του Καραβά, που είναι χαρακτηρισμένα ως χώροι σχολείου, από την κεντρική εξουσία εισηγήθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Συγκεκριμένα ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι τα οικόπεδα που είναι για την κατασκευή σχολικών συγκροτημάτων να είναι οικόπεδα για την κατασκευή σπιτιών. «Εδώ και τώρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Δεσμεύομαι και υπόσχομαι, ότι δεν θα μείνω σε αυτήν την απόφαση. Θα πολεμήσω». Συμπλήρωσε ότι μόλις καθαρογραφεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα καλέσει τους 6 βουλευτές της Α΄ Πειραιά να πάρουν από ένα αντίγραφο και να τους παρακαλέσει να πάνε μαζί στον αρμόδιο Υπουργό προκειμένου να γίνει η ρύθμιση πριν από τις εκλογές. «Ελπίζω να ευδοκιμήσει. Αν δεν ευδοκιμήσει θα επανέλθουμε και μετά τις εκλογές. Αρνούμαι να υπάρχουν στο Δήμο μου άνθρωποι σε καθεστώς ομηρίας. Η λύση είναι μόνο μία: να τους αποδοθούν πλήρη ιδιοκτησιακά δικαιώματα και να αποχαρακτηριστεί η περιοχή από σχολικό οικόπεδο σε οικόπεδο για κατασκευή κατοικίας. Και να τους παρέχω εγώ ως Δήμος όλες τις υπηρεσίες που υποχρεούμαι να δίνω. Και με προτεραιότητα».

Να σημειωθεί ότι, όπως είπε ο δήμαρχος, οι ιδιοκτήτες των εν λόγω κατοικιών δεν μπορούν να χτίσουν, δεν έχουν αποχέτευση και δεν έχουν όλες εκείνες τις παροχές που δίνει μια ευνομούμενη Πολιτεία προς τους πολίτες.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı