You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Απολυμάνσεις σε λεωφορεία και σχολικά κτήρια του Δήμου Πειραιά

Απολυμάνσεις σε λεωφορεία και σχολικά κτήρια του Δήμου Πειραιά

Απολυμάνσεις σε λεωφορεία και σχολικά κτήρια του Δήμου Πειραιά

Σε προληπτική απολύμανση  για τον κορωνοϊό στα σχολικά κτήρια και στα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας προχωρά ο Δήμος Πειραιά. Με δεδομένο τον μεγάλο αριθμό των σχολικών μονάδων, η απολύμανση θα αρχίσει το απόγευμα της Παρασκευής 6-3-2020, θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Επίσης, έχει δρομολογηθεί η παραγγελία χιλιάδων μονόλιτρων   απολυμαντικών υγρών για τα χέρια, που θα διατεθούν στα σχολεία, έτσι ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ένα λίτρο αντισηπτικού υγρού σε κάθε αίθουσα.

Σημειώνεται, ότι η Διεύθυνση Παιδείας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Δήμου Πειραιά προτίθενται να δρομολογήσουν όπου και όποτε είναι εφικτό, δράσεις για την ενημέρωση του μαθητικού πληθυσμού ως προς  τους βασικούς κανόνες ατομικής υγιεινής.

Παράλληλα, καθημερινά απολυμαίνονται όλα τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας με έμφαση σε μπάρες και χειρολαβές, τα οποία οι επιβάτες ακουμπούν συστηματικά, ενώ έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά υγρά  για την προστασία των οδηγών και των πολιτών.

Στον Κορυδαλλό

Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας ο Δήμος Κορυδαλλού θα πραγματοποιήσει για προληπτικούς λόγους απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων, παιδικών σταθμών και των δημοτικών κτηρίων έναντι του νέου κορονοϊού (Covid 19).
Οι απολυμάνσεις στα σχολεία θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 06/03/2020, το Σάββατο 07/03/2020 και την Κυριακή 08/03/2020.
Προκειμένου να συντονιστούν οι εργασίες της απολύμανσης , τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, ώρα 11.30π.μ, ώστε να αποχωρήσουν οι μαθητές και να γίνει η καθαριότητα όλων των χώρων.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı