You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Αντίο, Κωνσταντίνε…

Αντίο, Κωνσταντίνε…

Αντίο, Κωνσταντίνε…

Στις 8 του Μάρτη, Ημέρα της Γυναίκας, ήταν η τελευταία του εκπομπή στον ATLANTIS. Μπήκε στο στούντιο με τη διάθεση στα ύψη, όπως πάντα, άλλωστε, παρόλο που είχε διασχίσει με τη μηχανή το απροσπέλαστο κέντρο της Αθήνας. Ο Μίλτος (τζακ ράσελ) έτρεχε να τον προϋπαντήσει, όπως κάθε μέρα. Αλλοτε με κούνημα της ουράς, κι όταν είχε τις κακές του, με γαβγίσματα που τον ξεκούφαιναν.

Λίγο μετά, ήρθε και το καφεδάκι, και ο Κώστας, με μια απίστευτη ενέργεια, έτοιμος για το VIRAL ROCK, στις 10 ακριβώς. Γεννημένος για ραδιόφωνο – παρά το γεγονός ότι είχε σπουδάσει ιατρική – με αλάνθαστο κριτήριο και «μουσικό αυτί», αναγνώριζε αμέσως την επιτυχία. Το hit. Ολοι υποκλινόμασταν στην τεράστια εμπειρία, στην αξιοσημείωτη διαδρομή και στο μοναδικό ταλέντο του. Εκείνος, όμως, παρέμενε απλός, ταπεινός, ευγενικός, πρόσχαρος, με θετική ενέργεια και μια καλή κουβέντα για όλους.

Στο δεκάλεπτο είχε βγει για τσιγάρο, με την πόρτα του στούντιο ανοιχτή, και τη μουσική του να ξεχύνεται σε όλα τα γραφεία. Εκανε τη δουλειά μας, διασκέδαση. Μας ξεσήκωνε με τις μουσικάρες του αλλά και τα viral news.

Εκείνο το πρωινό δεν είπαμε πολλά. Επρεπε να ταξιδέψω και έφυγα νωρίτερα. «Πού πας; Φεύγεις;» με ρώτησε. «Θα τα πούμε την Τρίτη», του απάντησα. Την Τρίτη, όμως, δεν τον είδα. Μια αδιαθεσία τον κράτησε στο σπίτι. «Δεν είμαι και πολύ καλά. Μάλλον, γαστρεντερίτιδα». Ετσι είπε, στον Μιχάλη Χάνδακα, τον ιδιοκτήτη του ATLANTIS. «Αντε Σγοντζ, χαλάρωσε, ξεκουράσου… και τα λέμε». Ηταν η τελευταία φορά που μίλησαν.

Τίποτα δεν είναι ίδιο σήμερα, εδώ, στα γραφεία του ATLANTIS και της Εν Πειραιεί. Νομίζω, ότι θα ΄ρθει, θα κοντοσταθεί στην πόρτα για να με καλημερίσει. Να με ρωτήσει για τα νέα του Πειραιά ή για τη μικρή Καλλιόπη. «Να μου τη φιλήσεις» μου ’λεγε.

Η θλίψη μας, είναι μεγάλη, μεγαλύτερη απ’ αυτή που ίσως, φανταζόσουν, Κωνσταντίνε. Καλό σου ταξίδι!

Nάνσυ Αλευρά

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı