You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Ανοίγoυν οι πόρτες του International Action Art

Ανοίγoυν οι πόρτες του International Action Art

Ανοίγoυν οι πόρτες του International Action Art

Από τη νέα χρονιά 2012-2013, ανοίγουν οι πόρτες του Πολιτιστικού Πολύκεντρου INTERNATIONAL ACTION ART (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 στη Νίκαια- Περιβολάκι), του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων.

Φιλοδοξία του Ομίλου είναι o Πολυχώρος Ιnternational Action Art, να γίνει ένας πυρήνας συνάντησης όλων των μορφών τέχνης και να μεταβληθεί σε ένα δίαυλο επικοινωνίας προώθησης και διάδοσης του πολιτισμού.

Η Αction Art, θα συνεχίζει να φιλοξενεί εκθέσεις (ατομικές και ομαδικές), βιβλιοπαρουσιάσεις, μουσικές βραδιές, εικαστικά εργαστήρια, εργαστήρια ξένων γλωσσών και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες ενώ δίνει βήμα στους καλλιτέχνες να εκφραστούν και να παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά τους.

Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο θα συνεχιστούν τα μαθήματα ρώσικων και κινέζικων, ελληνικών σε αλλοδαπούς καθώς και τα μαθήματα κοπτικής-ραπτικής. Παράλληλα, θα ξεκινήσουν να λειτουργήσουν τμήματα ισπανικών, τουρκικών και πορτογαλικών, τμήματα για την εκμάθηση ζωγραφικής σε μετάξι (μπατίκ), εικαστικών τεχνών ενώ για τα μέλη μας και τους ανέργους θα παραδίδονται δωρεάν μαθήματα εικαστικών. Επίσης, θα ξεκινήσουν τμήματα παραδοσιακών- λαϊκών – ευρωπαϊκών χορών, tango, μαθήματα μακιγιάζ και ψηφιδωτού καθώς και σεμινάρια δημοσιογραφίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών και θεατρικoύ παιχνιδιού για παιδιά. Τέλος, θα λειτουργήσουν αθλητικά τμήματα μαχητικών τεχνών (Μουιτάι- Μούι Μποράν-Σινσέεκαν Καράτε- Αυτοάμυνα).

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Πειραιά και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCΟ (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, τόνισε πως ειδικότερα τώρα που η οικονομική κρίση βαθαίνει καθημερινά, ο πολιτισμός γίνεται η γέφυρα, ώστε να ξεφύγουμε από τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας».

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και γίνονται στη Διεύθυνση Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1, Νίκαια- Περιβολάκι, στα νέα γραφεία του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του Ομίλου 210-4110678, 210-4967757 και 210-4179797.

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı