You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Αναφορά Δρίτσα στη Βουλή για τον ΕΝΦΙΑ σε Τροιζηνία-Μέθανα

Αναφορά Δρίτσα στη Βουλή για τον ΕΝΦΙΑ σε Τροιζηνία-Μέθανα

Αναφορά Δρίτσα στη Βουλή για τον ΕΝΦΙΑ σε Τροιζηνία-Μέθανα

Ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νησιών του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ την από 8-8-2014 απόφαση – ψήφισμα κατοίκων του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων να αντιταχθούν στον άδικο, αυθαίρετο και αντισυνταγματικό φόρο ακίνητης περιουσίας ΕΝ.Φ.Ι.Α.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Οι κάτοικοι των οικισμών του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων συγκεντρωθήκαμε στον οικισμό Καλλονής σήμερα Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 και ώρα 19:00, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για τον ΕΝ.Φ.Ι.Α., μετά τη λήψη των <<στοιχείων εκκαθάρισης>> του εν λόγω φόρου για καθέναν από εμάς.

Ο ΕΝ.Φ.Ι.Α με τις εξωφρενικές αξίες των ακινήτων που προβλέπει για την περιοχή μας είναι:

Παράνομος και άδικος αφού καταστρατηγεί την αρχή της αναλογικότητας των φορολογικών βαρών σε σχέση με το εισόδημα και την περιουσία.

Παράλογος διότι είναι αδύνατον να εισπραχθεί από πολίτες που δεν έχουν χρήματα, αφού ήδη επί 5ετία στενάζουν κάτω από το βάρος των επιπτώσεων της δημοσιονομικής πολιτικής όσων κυβέρνησαν τη χώρα.

Κατόπιν τούτων δηλώνουμε αδυναμία πληρωμής φόρου επί της περιουσίας μας μεγαλύτερο του επιβληθέντος Φόρου Ακίνητης Περιουσίας 2013

Αρνούμαστε να μας επιβληθεί οποιοσδήποτε νέος φόρος επί των ακινήτων, ο οποίος είναι βέβαιον ότι θα οδηγήσει στη περαιτέρω φτωχοποίηση του λαού και στην απαξίωση της περιουσίας του. Σε κάθε άλλη περίπτωση είμαστε έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Το παρόν ψήφισμα εγκρίθηκε ομόφωνα και ενυπόγραφα και παραδίδεται στον Δήμαρχο με την προς τούτον ανάθεση για αποστολή του στους κ.κ. Πρωθυπουργό, Αντιπρόεδρο Κυβέρνησης, Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρόεδρο ΑΝ.ΕΛΛ., Πρόεδρο ΔΗΜ.ΑΡ, Γενικό Γραμματέα Κ.Κ.Ε., επικεφαλής λοιπών κομμάτων, βουλευτές Α’ Πειραιά, καθώς και στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı