You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Ανατροπή του Τσίπρα επιδιώκουν οι Γερμανοί

Ανατροπή του Τσίπρα επιδιώκουν οι Γερμανοί

Ανατροπή του Τσίπρα επιδιώκουν οι Γερμανοί

Τσίπρας ή χρηματοδότηση, είναι το δίλημμα που μας θέτουν 

Πλέον είναι προφανές. Οι δανειστές θέλουν, και το δείχνουν απροκάλυπτα, να ανατρέψουν την αριστερή ελληνική κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτός ήταν εξαρχής ο στόχος τους. Ή τον ανατρέπετε με ένα ΝΑΙ την Κυριακή ή χάνετε τα χρήματά σας και γίνεστε Ζιμπάμπουε. Αυτός μας λένε, εν ολίγοις για να μας φυτέψουν μια αρεστή σ’αυτούς κυβέρνηση με πρωθυπουργό έναν άνθρωπο του χεριού τους, έναν πρωθυπουργό – μαριονέτα. Για  όσους δεν έχουν αντιληφθεί, “Τσίπρας ή χρηματοδότηση”, είναι το δίλημμα που μας θέτουν οι Γερμανοί “εταίροι” μας.

Κυριολεκτικώς, με το μαχαίρι στον λαιμό του ελληνικού λαού, προσπαθούν να διαμορφώσουν μια ισχυρή τάση υπέρ του ΝΑΙ, με εμπροσθοφυλακή τα γνωστά εγχώρια φερέφωνά τους ώστε οι Ελληνες πολίτες να φτάσουν στο σημείο να εκλιπαρούν γονυπετής τους δυνάστες τους να δείξουν έλεος και να τους λυπηθούν.

Οι απόγονοι του Χίτλερ εκβιάζουν τους απογόνους τους Λεωνίδα, του Θεμιστοκλή, του Πλάτωνα, του Σωκράτη και του Κολοκοτρώνη και τους ζητούν να παραδοθούν άνευ όρων. Να υποδουλωθούν για μια ζωή.

Εσείς τι θα ψηφίσετε; Ναι (στην υποδούλωση) ή Οχι;

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı