You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Αγώνας παλαιμάχων Ιωνικού-ΑΕΚ

Αγώνας παλαιμάχων Ιωνικού-ΑΕΚ

Αγώνας παλαιμάχων Ιωνικού-ΑΕΚ

Για 12η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί ο Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων ΙΩΝΙΚΟΥ – ΑΕΚ στο γήπεδο Νεάπολης τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 7 τ’απόγευμα μετά την αναβολή, λόγω καιρού, την καθιερωμένη Μ.Δευτέρα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και είναι αφιερωμένος στις Αλησμόνητες Πατρίδες.

Στη συνάντηση αναμένεται να δώσουν το παρών ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στον τόπο μας. Πιο συγκεκριμένα έχουν κληθεί να συμμετέχουν από την ΑΕΚ οι: Σεραφείδης, Μανωλάς, Γεωργαμλής, Καραγκιοζόπουλος, Βλάχος, Καραφεσκος, Μπατίστα, Παπαιωάννου, Αρδιζόγλου, Τσιάρτας, Μουσούρης, Στυλιανόπουλος και από τον ΙΩΝΙΚΟ οι: Μακρυγιαννέλης, Μπελιας, Πανοηλίας, Λιγνός, Απέργης, Σειτανίδης, Λαμπρινάτος, Σδρενιάς, Παπαδόπουλος Ανδρ, Παπανικος, Γριμπιλας, Μαρμπολουτσι, Ξενάριος, Μαγγίνας, Ρενιέρης, Κωνσταντινίδης και άλλοι. Διαιτητές του αγώνα είναι οι: Αντώνης Τόγιας, Ιωακείμ Μανέλος και Νίκος Αγαδάκος.

Την ίδια μέρα θα τιμηθούν ο βετεράνος διεθνής της ΑΕΚ Ντανιέλ Μπατίστα και από τον Ιωνικό ο Κώστας Κοττάκης. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα βγαλμένο από τα παλιά, γεμάτο συγκίνηση που θα τους θυμίσει παλιές ωραίες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı