You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αίγινα: 10 άτομα θετικά στον covid – Δωρεάν τεστ στο Κέντρο Υγείας

Αίγινα: 10 άτομα θετικά στον covid – Δωρεάν τεστ στο Κέντρο Υγείας

Αίγινα: 10 άτομα θετικά στον covid – Δωρεάν τεστ στο Κέντρο Υγείας
Περίπου 10 άτομα έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό στην Αίγινα κι έχουν τεθεί σε περιορισμό στην οικία τους ενώ έχουν ενημερωθεί οι στενές επαφές τους.
Πριν από λίγο ο Δήμαρχος του νησιού Γιάννης Ζορμπάς μέσω της σελίδας του στο facebook ανέφερε πως σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα των τελευταίων ημερών, στο «απυρόβλητο» δεν είναι κανείς, καθώς οι νέοι ηλικίας 18-39 ετών είναι πρώτοι σε κρούσματα, ενώ ακολουθεί η αμέσως επόμενη ηλικιακή ομάδα των 40-50 ετών.
Ο Δήμος Αίγινας προμηθεύτηκε 1.000 κιτ δειγματοληψίας (rapid test), ακολουθώντας τις προϋποθέσεις διαγνωστικής επάρκειας των σχετικών ιατροτεχνολογικών προϊόντων τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τη διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων σε συνεργασία με τους γιατρούς της Επιτροπής Υγείας και τους υγειονομικούς πρώτης γραμμής, σε άτομα που υπηρετούν σε Δημόσιες Δομές, σε ευπαθείς ομάδες, και γενικότερα σε συμπολίτες μας. Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων.
“Έχοντας ως προτεραιότητα μας τη Δημόσια Υγεία και την αξία της ανθρώπινης ζωής, καλούμε, όλους μας να προσέχουμε πάρα πολύ, να ακολουθούμε αυστηρά όλα τα μέτρα προφύλαξης ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες γιορτής και χαράς ανεξαρτήτως που ζούμε, ποια είναι η ηλικία μας ή η κατάσταση της υγείας μας” τονίζει ο Δήμαρχος.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı