You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αίγινα: Συνειδητά αποστασιοποιημένος από το πρόβλημα των νεφροπαθών ο Δήμαρχος;

Αίγινα: Συνειδητά αποστασιοποιημένος από το πρόβλημα των νεφροπαθών ο Δήμαρχος;

Αίγινα: Συνειδητά αποστασιοποιημένος από το πρόβλημα των νεφροπαθών ο Δήμαρχος;

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η μέχρι τώρα στάση του Δημάρχου Αίγινας Γιάννη Ζορμπά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Νεφρολογικό Κέντρο του νησιού μετά την άρνηση της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας να χορηγήσει βεβαίωση καλής λειτουργίας προκειμένου να ανανεωθεί η σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. Να σημειωθεί ότι η Εν Πειραιεί αναζήτησε τον Δήμαρχο αλλά η προσπάθεια απέβη άκαρπη.

Ο Δήμαρχος παραμένει περιέργως απών από το σοβαρό αυτό ζήτημα για τους συμπολίτες του που καλούνται να μετακινούνται τρεις φορές την εβδομάδα με τα πλοία της γραμμής στον Πειραιά για να υποβληθούν στην απαραίτητη για τη ζωή τους, αιμοκάθαρση, ενώ την ίδια ώρα επιδεικνύει υπερβάλλουσα ευαισθησία για τις αφίξεις των επιβατών με τα πλοία, με την αδιάλειπτη παρουσία του στο λιμάνι. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τον κατηγορούν ότι προσπαθεί να υποκαταστήσει το Λιμεναρχείο, λες και δεν είναι ικανό να ανταποκριθεί επαρκώς στα καθήκοντά του,να ασκήσει δηλαδή, αποτελεσματικό έλεγχο στους επιβάτες.

Ταυτόχρονα, οι μέχρι τώρα εκκλήσεις των αιμοκαθαρόμενων αλλά και του Διευθυντή του Νεφρολογικού Κέντρου, γιατρού Μανώλη Λογοθέτη, έχουν πέσει στο κενό αφού μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποιο νεότερο όσον αφορά την εξυπηρέτησή τους από τη Μονάδα του νησιού. Από την περασμένη Τρίτη δε, το Τζάνειο Νοσοκομείο βρίσκεται σε ετοιμότητα για να δεχθεί τους νεφροπαθείς της Αίγινας. Αραγε, ποιος έδωσε τη σχετική εντολή;

H ανησυχία των νεφροπαθών αλλά και των οικογενειών τους είναι έκδηλη. Δηλώνουν μάλιστα αποφασισμένοι να δώσουν έναν ακόμη αγώνα ώστε να μην επιτρέψουν να κλείσει η Μονάδα που τους κρατά στη ζωή.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı