You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αίγινα: Να, γιατί επιλέγουμε να ταξιδεύουμε με το πλοίο «Αγ. Νεκτάριος»!

Αίγινα: Να, γιατί επιλέγουμε να ταξιδεύουμε με το πλοίο «Αγ. Νεκτάριος»!

Αίγινα: Να, γιατί επιλέγουμε να ταξιδεύουμε με το πλοίο «Αγ. Νεκτάριος»!

Στο ερώτημα «γιατί να ταξιδέψω για Αίγινα με το πλοίο “Αγιος Νεκτάριος”;» η απάντηση δεν είναι μόνο μία. Ενας από τους βασικότερους λόγους σαφώς, που επιλέγουμε σταθερά, κάθε φορά την εταιρεία ΑΝΕΣ για τις μετακινήσεις μας προς το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, είναι τα χαμηλά ναύλα.
Τα τελευταία χρόνια που η οικονομική ανέχεια έχει πλήξει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ολοένα και περισσότεροι θεωρούν ένα ταξίδι στο κοντινό νησί ασύμφορο. «Θέλουμε 110 ευρώ μόνο για τα εισιτήρια της αναχώρησης και της επιστροφής, δυο γονείς με δύο μικρά παιδιά» λένε πολλοί ταξιδιώτες που αδυνατούν να επισκεφθούν την Αίγινα λόγω του υψηλού κόστους μετακίνησης.
Η εταιρεία ΑΝΕΣ, συμμεριζόμενη την οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες έχει συγκρατήσει τις τιμές των ναύλων ώστε το ταξίδι προς την Αίγινα να είναι προσιτό και όχι πολυτέλεια, μόνο για λίγους.
Απευθυνόμενη κυρίως, στα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα η πλοιοκτήτρια εταιρεία προσφέρει ένα άνετο ταξίδι με το Ε/Γ-Ο/Γ “Αγιος Νεκτάριος” το οποίο πέρα από το πάντα χαμογελαστό και εξυπηρετικό πλήρωμα, διαθέτει πολλούς εξωτερικούς χώρους, ανοιχτό γκαράζ αυτοκινήτων στις πιο χαμηλές τιμές της γραμμής .  Ειδικότερα, το εισιτήριο μετ΄επιστροφής ανέρχεται στα 14 ευρώ το άτομο, (φθηνότερο κατά 5 ευρώ) και για το ΙΧ αυτοκίνητο στα 32 μετ΄επιστροφής (φθηνότερο κατά 18 ευρώ). Και φέτος λοιπόν, η εταιρεία ΑΝΕΣ, αποτελεί την πιο συμφέρουσα λύση για όσους θέλουν να επισκεφθούν την Αίγινα χωρίς να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Τα δρομολόγια από Πειραιά για Αίγινα έως τις 10 Απριλίου έχουν ως εξής:Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00-13:00, Σάββατο: 07:40-13:00, Κυριακή: 08:20 – 12:15 -16:15

Από Αίγινα για Πειραιά:Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:00 – 15:00, Σάββατο: 09:40 – 15:00, Κυριακή: 10:15 – 14:15 – 18:15

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı