You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Έλεγχοι σε Φ/Γ οχήματα διακίνησης φρούτων και λαχανικών

Έλεγχοι σε Φ/Γ οχήματα διακίνησης φρούτων και λαχανικών

Έλεγχοι σε Φ/Γ οχήματα διακίνησης φρούτων και λαχανικών

Στον Κεντρικό Επιβατικό Λιμένα Πειραιά

Υπό το συντονισμό του  Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥ.Κ.Α.Π) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε φορτηγά οχήματα διακίνησης νωπών φρούτων και λαχανικών στο Λιμάνι του Πειραιά.

Ελέγχθηκαν δεκατέσσερα Φορτηγά οχήματα μεταφοράς εκ των οποίων τα 10 αφορούσαν σε φορτηγά οχήματα μεταφοράς νωπών φρούτων και λαχανικών.

Κατά τους διενεργηθέντες ελέγχους διαπιστώθηκαν παραβάσεις, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, κατασχέθηκαν προϊόντα ενώ διερευνώνται περαιτέρω υποθέσεις που εμπίπτουν στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.

Οι λεπτομέρειες επί των ευρημάτων θα ανακοινωθούν απολογιστικά μετά την ολοκλήρωση των σχετικών ελέγχων από τις συναρμόδιες Υπηρεσίες.

Ο ανωτέρω έλεγχος αποτελεί μέρος μιας σειράς ελέγχων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε όλη τη επικράτεια  υπό το συντονισμό το ΣΥΚΕΑΑΠ σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  και άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να ελεγχθεί η συμμόρφωσή των αγροτικών προϊόντων τόσο με την Κοινοτική όσο και με και Εθνική Νομοθεσία με σκοπό  την προστασία του καταναλωτή και  τη διασφάλιση του εισοδήματος του Έλληνα παραγωγού.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı