You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Έκκληση Κορκίδη στους ναυτεργάτες για αναστολή της απεργίας τους

Έκκληση Κορκίδη στους ναυτεργάτες για αναστολή της απεργίας τους

Έκκληση Κορκίδη στους ναυτεργάτες για αναστολή της απεργίας τους

Η ΕΣΕΕ ενόψει της νέας 48ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, απευθύνει μια ύστατη έκκληση -παρά τους λανθασμένους χειρισμούς του αναρμόδιου Υπουργείου- να αναστείλει τις εξαγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Το ελληνικό εμπόριο ζητά από την ηγεσία της ΠΝΟ να κατανοήσει, όπως αναφέρει, ότι το δίκαιο του ενός δεν μπορεί να είναι η καταστροφή του άλλου και καλεί τους Έλληνες ναυτικούς να διερωτηθούν εάν η παρούσα περίοδος που διανύουμε είναι κατάλληλη για να δέσουν τα πλοία στα λιμάνια και να προκαλέσουν ανεπανόρθωτα προβλήματα.

«Οι απεργιακές κινητοποιήσεις αφενός μεν αδικούν τη σημασία και την αξία του ναυτικού επαγγέλματος, αφετέρου δε θα στερήσουν ακόμα και το Δώρο του Πάσχα από τις οικογένειες των ναυτικών της ακτοπλοΐας.

Η ΕΣΕΕ ως κοινωνικός εταίρος που διαχρονικά στέκεται δίπλα στο δίκιο του Έλληνα ναυτικού, απορεί γιατί μια έμπειρη συνδικαλιστική οργάνωση, επιμένει να ζητά δεσμεύσεις και υποσχέσεις από την παρούσα κυβέρνηση, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι η οποιαδήποτε προεκλογική συμφωνία δεν έχει συνήθως καμία μετεκλογική αξία» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı