You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Άλλο επένδυση, άλλο πώληση (ξεπούλημα).

Άλλο επένδυση, άλλο πώληση (ξεπούλημα).

Άλλο επένδυση, άλλο πώληση (ξεπούλημα).

 Άλλο ιδιωτικοποίηση, άλλο το κράτος να πουλά σε άλλο κράτος. Η GAΖPROM είναι ιδιωτική; Η Cosco είναι ιδιωτική; Η Deusche Telecom της Γερμανίας που πήρε τον ΟΤΕ είναι ιδιωτική; Ξεπουλάνε τις κοινωνικές υπηρεσίες και δομές που έφτιαξαν οι παππούδες μας. Υποστέλλουν την ελληνική σημαία. Ξεπουλάει ο Σαμαράς και η παρέα του τις υψίστης και εθνικής σημασίας υποδομές στις ξένες κυβερνήσεις. Λιμάνια, αεροδρόμια, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, υδάτινοι πόροι, όλα στο σφυρί. Ένα συνονθύλευμα κατακτητών θα ασελγεί τις επόμενες δεκαετίες στο κορμί της πατρίδας μας. Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης μάς μετέτρεψαν σε σύγχρονους σκλάβους.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Δεν επιτρέπεται στα κανάλια και στις εφημερίδες να δείξουν φωτογραφία του. Κρύβουν το πρόσωπο του Ολλανδού που μαχαίρωσε 20 φορές το 12χρονο παιδί. Διαπομπεύουν, όμως, στα κανάλια με φωτό και ονοματεπώνυμα τα ελληνόπουλα που ξεφεύγουν με όλα αυτά που βιώνουν.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Τι έχει γίνει με τη λίστα Λαγκάρντ; Η λίστα με τα ακίνητα του Λονδίνου; Η λίστα Λιχτενστάιν; Η λίστα με τα σκάφη; Προσωπικά δεδομένα και εδώ! Η μπάλα στην εξέδρα. Ο Παπακωνσταντίνου είναι ελεύθερος. Ο Γιάννος είναι ελεύθερος. Ο Παπανδρέου είναι ελεύθερος και part time βουλευτής, εκπροσωπώντας τον λαό της Αχαΐας. Εχουν και πολλούς αστυνομικούς αγκαζέ μέρα-νύχτα για να τους προστατεύουν. Εμείς τους πληρώνουμε κι αυτούς!

 

Κύριε Δήμαρχε,

Τρία εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα μετατρέπονται σε κέντρα υποδοχής οφειλετών του δημοσίου. Φυλακές για όσους δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στο κράτος. Αραγε, θα έχουν κέτερινγκ όπως και τα κέντρα λαθρομεταναστών;

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı