ΝΕΑ

Σαλαμίνα: Ιδού ο εργοθεραπευτής που ασέλγησε σε ανήλικη με αναπηρία

Σαλαμίνα: Ιδού ο εργοθεραπευτής που ασέλγησε σε ανήλικη με αναπηρία

Στη δημοσιότητ δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 58χρονου εργοθεραπευτή ο οποίος συνελήφθη στη Σαλαμίνα για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης.  Πρόκειται για τον συλληφθέντα: ΜΑΚΡΗ (επ.) Ελευθέριο (ον.) του Αντωνίου και της Χρυσάνθης, γεννηθέντα 1-3-1967 στην Αθήνα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα -14- και που συμπλήρωσαν τα -14- έτη, τελεσθείσα από ειδικό επιστήμονα που παρέχει τις υπηρεσίες του στον ανήλικο και από πρόσωπο που καταχράται τη διανοητική ή σωματική αναπηρία του ανηλίκου, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετησία πράξη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων υπό την μορφή της απεικόνισης – παρουσίασης πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα και απλή σωματική βλάβη αδυνάμων ατόμων.

Ο κατηγορούμενος παρείχε θεραπευτικές συνεδρίες ειδικής αγωγής στον οικιακό χώρο ανηλίκων που είχαν διαγνωστεί με ψυχοκινητικές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες. Κατά τη διάρκεια των θεραπειών και εκμεταλλευόμενος τις δυσκολίες των ανηλίκων και την εμπιστοσύνη των γονέων στο πρόσωπό του, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, για τις οποίες του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Κάθε Τρίτη σε όλα

τα περίπτερα, σε

όλη την Ελλάδα με

την Ελεύθερη Ώρα.

Please fill the required field.