You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Παράνομη χωματερή στο Κλειδί της Αίγινας

Παράνομη χωματερή στο Κλειδί της Αίγινας

Παράνομη χωματερή στο Κλειδί της Αίγινας

Επ»αυτοφώρω η ρίψη μπάζων και πλαστικών

Στα πράσα πιάστηκε χειριστής οχήματος που ξεφόρτωνε μπάζα και σκουπίδια σε έκταση με ελαιόδεντρα στο Κλειδί της Πέρδικας. Για κακή του τύχη, έγινε αντιληπτός νωρίς το πρωί του Σαββάτου από οικιστές οι οποίοι κατέγραψαν καρέ – καρέ το καταστροφικό του έργο σε βάρος του περιβάλλοντος προκειμένου να κινήσουν τις περαιτέρω διαδικασίες για την παραβίαση της νομοθεσίας περί ανεξέλεγκτων χωματερών. Μέταλλα, πλαστικά, υπολείμματα από οικοδομικά υλικά, καφάσια μέχρι και σπασμένα καΐκια ξεφόρτωσε στην περιοχή ο εν λόγω κύριος ο οποίος μάλιστα, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία ξένων κατέβηκε έντρομος από το όχημα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας πως ο μη περιφραγμένος χώρος, πάνω στον δρόμο, είναι … ιδιωτικός. Την παράνομη χωματερή που έστησαν ασυνείδητοι σε ένα από τα παρθένα σημεία του νησιού, εντόπισαν οι ίδιοι οικιστές πριν από μερικές μέρες. Ηταν επομένως, θέμα ημερών να εντοπίσουν τους δράστες της οικολογικής καταστροφής και να έχουν στα χέρια τους το αποδεικτικό υλικό της παράνομης δράσης τους.

18275166_645290662328874_2002517806182395848_n

Γνωρίζει ο Δήμος το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του περιβάλλοντος στο Κλειδί της Πέρδικας? Τι σχέση έχει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας χωματουργικών εργασιών με τον Δήμο? Δρα με το πράσινο φως του Δήμου ή όχι? Τι προτίθεται να πράξει ο Δήμος μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος της παράνομης χωματερής που επισείει τσουχτερά πρόστιμα?

Θυμίζουμε το παράνομο μπάζωμα στο ρέμα της περιοχής που υπερχείλισε στη σφοδρή νεροποντή του 2010 προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές και σαν από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Και τότε, πάλι το Κλειδί της Πέρδικας επελέγη για τη ρίψη μπάζων και άλλων οικοδομικών υλικών γεγονός που επιβεβαιώνει τις υποψίες κάποιων ότι το πολιτικό «κόστος» είναι σαφώς μικρότερο για τα πρόσωπα που διοικούν τον Δήμο καθώς η περιοχή κατοικείται από παραθεριστές που δεν ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στο νησί. Και ο νοών νοείτω.

Θα επανέλθουμε.

18341795_645290785662195_3053290904810316412_n

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı