You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Xωρίς παρατράγουδα οι παρελάσεις σε Πειραιά, Νίκαια, Ρέντη και Κορυδαλλό – Βουλευτές… ούτε για δείγμα!

Xωρίς παρατράγουδα οι παρελάσεις σε Πειραιά, Νίκαια, Ρέντη και Κορυδαλλό – Βουλευτές… ούτε για δείγμα!

Xωρίς παρατράγουδα οι παρελάσεις σε Πειραιά, Νίκαια, Ρέντη και Κορυδαλλό – Βουλευτές… ούτε για δείγμα!

Χωρίς επεισόδια αλλά με μαθητές και εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης να στρέφουν τα κεφάλια προς την πλευρά του κόσμου και έντονες αποδοκιμασίες των επισήμων από στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στον Πειραιά. Την ίδια ώρα μέλη της Χρυσής Αυγής Πειραιά είχαν αναρτήσει πανό με συνθήματα στον τελευταίο όροφο του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος επί της Αγ. Κωνσταντίνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έδωσαν το παρών για πρώτη φορά οι βουλευτές του Πειραιά αλλά ούτε και εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι, μαθητές γύρισαν το κεφάλι τους αντίθετα από την εξέδρα των επισήμων, ο δήμαχρος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε: «Προφανώς δεν βλέπαμε το ίδιο. Εγώ έβλεπα όλους τους μαθητές που τους φώναζαν οι άλλοι  το κεφάλι αριστερά και εκείνοι γύριζαν την πλάτη αριστερά και το κεφάλι δεξιά.  Αλλά ό,τι  κάνουν οι νέοι και είναι με δική τους πρωτοβουλία είναι νεανικό και υγιές και θα πάρει τη μορφή του. Θα προτιμούσα την παρέλαση χωρίς κανέναν αστυνομικό. Εγώ είμαι εδώ, είμαι με τον κόσμο, κυκλοφορώ κάθε ημέρα σε όλους τους δρόμους του Πειραιά, σε όλες τις πλατείες, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτοί που αποδοκιμάζουν είναι Πειραιώτες. Ο Πειραιάς είναι με την εθνική επέτειο”.

Σε ομαλό κλίμα διεξήχθησαν οι παρελάσεις σε Νίκαια, Ρέντη και Κορυδαλλό όπου επίσης δεν παρέστησαν βουλευτές τη Β΄Πειραιά.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı