You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Λιμενικού”

“Ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Λιμενικού”

“Ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Λιμενικού”


Την αγωνία τους για το μέλλον του βρεφονηπιακού σταθμού που ίδρυσε η Ενωση Προσωπικού Λ.Σ. Αττικής-Πειραιώς και Νήσων στο Κερατσίνι, εκφράζουν οι Λιμενικοί. Με επιστολή τους ενημερώνουν τον Υπουργό Ναυτιλίας ότι η σύμβαση που τον έβαλαν να υπογράψει υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν οδηγήσει στη δραστική μείωση των 90 θέσεων σε 74 με αποτέλεσμα 16 οικογένειες να χρειαστεί να επιβαρύνουν τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό – εισόδημα με το ποσό των 5000 έκαστη, τον χρόνο, προκειμένου να αναζητήσουν κατάλληλο χώρο για τα παιδιά τους.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Κύριε Υπουργέ,
Όπως γνωρίζετε ο βρεφονηπιακός Σταθμός που δημιούργησε η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ Αττικής-Πειραιά & Νήσων με υπερηφάνεια και δαπάνες μας, λειτουργεί κατά κοινή ομολογία άψογα από το 2011 σε χώρο του δήμου Κερατσινίου. Σημειώνουμε για την ιστορία ότι με πρωτοβουλία μας και ολόθερμη στήριξή μας παρείχαμε το ποσό των 25.000 ευρώ χρήματα αποκλειστικά από το ταμείο της ένωσης και χορηγίες που εξασφάλισαν μέλη. Σήμερα όμως το στολίδι αυτό, το σπίτι εκατοντάδων παιδιών διαπιστώνουμε ότι παραπαίει!
Η ανανέωση της σύμβασης που σας έβαλαν κύριε Υπουργέ διάφοροι καλοθελητές που κρύβονται πίσω από την υπηρεσιακή τους ιδιότητα, να υπογράψετε στις 22/12/2016 είναι τουλάχιστον καταστροφική για τις οικογένειες των στελεχών του Λ.Σ, καθώς από τις 90 θέσεις που είχαμε εξασφαλίσει για την φιλοξενία των βρεφών – νηπίων, τελικά αυτές μειώθηκαν δραματικά στις 74! Δεδομένου ότι ζούμε σε χαλεπούς καιρούς , αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον οι υπολείπουσες 16 οικογένειες θα χρειαστεί να επιβαρύνουν τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό εισόδημα της με το ποσό των 5000 έκαστη, τον χρόνο προκειμένου να αναζητήσουν κατάλληλο χώρο για τα παιδιά τους. Συνολικά 16 οικογένειες λιμενικών θα αναγκαστούν να καταβάλουν συνολικά το ποσό των 80.000 ευρώ τουλάχιστον κι αυτό διότι ο ιθύνων Λιμενικός νους που συνέταξε την σύμβαση, σας παγίδευσε στην υπογραφή αυτής!
Είναι πρόδηλο, παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας, ότι το μόνο μέλημα του πραγματικού συντάξαντος της σύμβασης αυτής είναι το πως θα απέβαλλε το δημιουργό του Σταθμού δηλαδή την Ένωσή μας, η οποία αυτή που δαπάνησε και εργάστηκε αόκνως για τη δημιουργία του!
Παραλογισμός;
Ανικανότητα;
Διαλέξτε εσείς!

Το αποκορύφωμα της δυσλειτουργίας που υπάρχει στον Σταθμό είναι ότι ακόμα και το τμήμα των ‘Α βρεφών (το οποίο υπέστη απίστευτη μείωση του 50% ) λειτούργησε στις 16/10/17 αντί για τις αρχές Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα ακόμα
και αυτές οι 8 οικογένειες που έχουν επιλεγεί τα παιδιά τους να πλήρωναν πάλι από το υστέρημα τους για 40 μέρες, προκειμένου να καλυφθεί η ανικανότητα εκείνου που έχει την τύχη στα χέρια του.
Τελικά ποιος είναι ο υπεύθυνος για την ταλαιπωρία δεκάδων οικογενειών του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ
Ποιος τολμά να αφουγκραστεί την αγωνία των γονιών και των παιδιών;
Ποιος τολμά να δώσει απαντήσεις;
Απαιτείται άμεσα να αποδοθούν ευθύνες και ο υπεύθυνος για την τραγική κατάσταση αυτή να απομακρυνθεί από την θέση αλλιώς οι ευθύνες θα βαραίνουν όσους τον καλύπτουν.
Θεωρούμε ότι ΔΕΝ αξίζει η θητεία σας να αμαυρωθεί από μία τέτοια όζουσα κατάσταση.
Οι θέσεις για παιδιά και βρέφη πρέπει να ξαναγίνουν 90 από 74 που μειώθηκαν φέτος.
Οι Λιμενικές οικογένειες των οποίων το υστέρημα μειώνεται λόγω της τραγικής κατάστασης στον παιδικό σταθμό απαιτούν να μάθουν ποιος είναι ο υπεύθυνος της καταστροφικής αυτής σύμβασης. Εφ’ όσον συνεχίσει αυτή η εκφυλιστική κατάσταση σε βάθος χρόνου είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα κλείσει ο παιδικός σταθμός.
Ποιοι είναι αυτοί πλέον που καλύπτουν τον υπεύθυνο της όλης αυτής κατάστασης;
Ακούτε Κύριε Υπουργέ;

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı