You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » To ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ και το TOPIKO24 βραβεύουν το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο!!!

To ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ και το TOPIKO24 βραβεύουν το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο!!!

To ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ και το TOPIKO24 βραβεύουν το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο!!!

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά και το αθλητικό site TOPIKO24 πρωτοπόροι σε θέματα εκπαίδευσης και αθλητισμού, θέλοντας να αναδείξουν τη δυναμική του Ερασιτεχνικού Ποδόσφαιρου Πειραιά, προχώρησαν σε μία ξεχωριστή βράβευση των δέκα καλύτερων ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος 2014-2015, οι οποίοι εξελέγησαν με τη διαδικασία ψηφοφορίας μέσω του site topiko24.

Την εκδήλωση της βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, τίμησε με την παρουσία του, ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π κ. Κ. Χολέβας o οποίος συνεχάρη θερμά τόσο τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή όσο και το topiko24 για τη σημαντική πρωτοβουλία και τη στήριξη τους στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Επίσης παραβρέθηκαν η κα Ιωάννα Μωρέ και ο κ. Νίκος Παρασκευάκος μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Π , οι οποίοι απένειμαν μερικά από τα βραβεία των νικητών.

Στο τέλος των βραβεύσεων ,οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά πρόσφεραν πεντανόστιμα εδέσματα και γλυκίσματα, αποσπώντας τα θερμά συγχαρητήρια όλων των καλεσμένων!

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή από την ίδρυση του μέχρι σήμερα ,στέκεται αρωγός σε δράσεις και διοργανώσεις , οι οποίες έχουν ως στόχο την προάσπιση των αξιών της εκπαίδευσης και του αθλητισμού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39, Τηλ.: 210 4120 313/ 210 4120714

www.iek-xini.edu.gr   / www.facebook.com/iekxinipeiraia

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı