You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » Συνελήφθησαν 31 οδηγοί ταξί για επέμβαση στα ταξίμετρα

Συνελήφθησαν 31 οδηγοί ταξί για επέμβαση στα ταξίμετρα

Συνελήφθησαν 31 οδηγοί ταξί για επέμβαση στα ταξίμετρα

Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων δράσεων και εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων σε ταξί συνελήφθησαν 31 οδηγοί ταξί, για επέμβαση στον μηχανισμό ένδειξης της αξίας της διαδρομής (ταξίμετρο) και στις ταμειακές μηχανές των οχημάτων τους.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στους Σταθμούς Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού & Λιοσίων, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”, στην Πλ. Καραϊσκάκη, στην οδό Αχαρνών, στην Πλατεία Καλογήρων (Δάφνη) και στον Πειραιά.

Ως προς τη μεθοδολογία δράσης των ανωτέρω, προέκυψε ότι, κατά περίπτωση, είχαν επέμβει σκόπιμα με ειδικές συνδεσμολογίες (καλωδιώσεις, διακόπτες, μαγνήτες):

Στις ταμειακές μηχανές, προκειμένου να μην προβαίνουν στην έκδοση φορολογικών αποδείξεων και να διαφεύγουν κατ’ αυτόν τον τρόπο της καταβολής των αναλογούντων φόρων και στα ταξίμετρα, αυξάνοντας πλασματικά την αξία του κομίστρου της διαδρομής.

Επιπρόσθετα κάποιοι εκ των συλληφθέντων δεν είχαν προβεί σε έναρξη βάρδιας εκμεταλλευτή, με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται αποδείξεις παρόλο που το ταξίμετρο ήταν κανονικά σε λειτουργία.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı