You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Tα κουταλομαχαιροπίρουνα και ο… βαρύς οπλισμός

Tα κουταλομαχαιροπίρουνα και ο… βαρύς οπλισμός

Tα κουταλομαχαιροπίρουνα και ο… βαρύς οπλισμός

Εκπληξη; Δεν νομίζω. Η προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη ήταν δεδομένη. Προαποφασισμένη, αναμενόμενη. Ξέρουμε πάνω κάτω πώς αποφαίνονται στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής οι δικαστές. Συγκεκριμένοι, δηλαδή, δικαστές. Που έχουν πάρε δώσε με την εκτελεστική εξουσία του 2ου και του 4ου κόμματος που θέλουν να ξεψηφιάσουν (όπως λέμε να ξεδοντιάσουν) το 3ο.

Μεταξύ μας. Ακόμα και αν στη θέση των νομίμως αποκτηθέντων και με όλες τις σχετικές άδειες, κυνηγετικών όπλων του Ηλία Κασιδιάρη και του πατέρα του, είχαν βρεθεί νεροπίστολα και σφεντόνες του jumbo, ανακριτής και εισαγγελέας θα είχαν συμφωνήσει πως επρόκειτο για εργαλεία εγκληματικής οργάνωσης. Μπορεί να τα είχαν στείλει και για βαλλιστικό έλεγχο. Μη σας πω, πως και η τζαμποσακούλα θα αποτελούσε στοιχείο εγκληματικής δράσης και θα ανήκε στο υλικό της ανάκρισης.

Απορώ, πώς εξαίρεσαν τα κουταλομαχαιροπίρουνα του σπιτιού του και δεν τα συμπεριέλαβαν στον υπόλοιπο «βαρύ οπλισμό» που εντοπίστηκε στο σπίτι του!

Ή μήπως πρέπει να εγκλειστούν στον Κορυδαλλό και οι υπόλοιποι 500.000 κάτοχοι κυνηγετικών όπλων;

Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί εξέθεσαν ή μάλλον κηλίδωσαν για άλλη μια φορά όλο το δικαστικό σώμα γιατί πλέον όλοι μας ή σχεδόν όλοι, έχουμε μπει πια στο νόημα για το αδιάβλητο της διαδικασίας κατά την απονομή δικαιοσύνης σε κάποιες περιπτώσεις, όπως και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής.

Αλλά… προφανώς δεν διδάχθηκαν το παραμικρό από την ελληνική ιστορία και τις διώξεις των «κακών» αριστερών που εξορίζονταν, φυλακίζονταν και τελικώς ηρωποιούνταν.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı