You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » SOS για τον Πειραιά

SOS για τον Πειραιά

SOS για τον Πειραιά

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου η ιδρυτική συνέλευση της νέας Συλλογικότητας

Μια νέα συλλογικότητα δημιουργείται στον Πειραιά και εκπέμπει SOS για την επέλαση των πολυεθνικών και εγχώριων εταιρειών και τη ρύπανση που προκαλούν με τις μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων.

Όπως λένε, τα προβλήματα οξύνονται επικίνδυνα, ιδιαίτερα με την απόλυτη κυριαρχία της Cosco στο λιμάνι. «Η ζωή μας απειλείται από τους καρκινογόνους ρύπους των καζανιών, των διυλιστηρίων και άλλων βιομηχανιών σε Κερατσίνι και Πέραμα, τα δολοφονικά ντουμάνια των κρουαζιερόπλοιων, το συγκοινωνιακό χάος» τονίζουν οι πολίτες που συμμετέχουν και υπογραμμίζουν πως δεν είναι μόνο η Cosco η πηγή των προβλημάτων.

Στρέφονται κατά της δημοτικής αρχής υποστηρίζοντας ότι διαφημίζει τα ποσά για έργα τα οποία, όμως, δεν προορίζονται για τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων. «Φτάνει πια. Ας μην παρασυρόμαστε απ΄τις Σειρήνες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι μόνο με αναθέσεις και διαβουλεύσεις με τις αρχές, εθνικές και τοπικές, θα λύσουμε τα προβλήματά μας. Δε βλέπουμε τη λύση σε ένα νέο κόμμα ή μια ακόμα δημοτική παράταξη που θα διαχειριστεί τις ζωές μας. Η συλλογικότητά μας θέλουμε να αποτελέσει τη σκέπη όσων συνειδητοποιούν την ανάγκη να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Πειραιά και θέλουν να αντισταθούν στα σχέδια της οικονομικής ολιγαρχίας και των συστημικών κομμάτων» καταλήγουν.

Η ιδρυτική συνέλευση της συλλογικότητας των πολιτών του Πειραιά έχει οριστεί για αύριο την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı