You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στη Ρουμανία αντιπροσωπεία Ελλήνων επιχειρηματιών

Στη Ρουμανία αντιπροσωπεία Ελλήνων επιχειρηματιών

Στη Ρουμανία αντιπροσωπεία Ελλήνων επιχειρηματιών

Ταξίδι επενδυτικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησε προ ημερών στη Ρουμανία αντιπροσωπεία Ελλήνων επιχειρηματιών από τον Πειραιά. Οι Πειραιώτες επιχειρηματίες συναντήθηκαν με τους τοπικούς άρχοντες τριών δήμων και ειδικότερα, με τους Δημάρχους των πόλεων Pitesti, Curtea de Arges και Horezu στους οποίους έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους αλλά και συναδέλφων τους από την Ελλάδα για την επέκταση των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στη χώρα τους στους τομείς της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και της Εστίασης.

Το κλίμα κατά τις διαδοχικές συναντήσεις ήταν φιλικό καθώς η αντιπροσωπεία των Ελλήνων επιχειρηματιών έτυχε θερμής υποδοχής ενώ είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τη θετική ανταπόκριση των Ρουμάνων αξιωματούχων στα σχέδιά τους. Συγκεκριμένα, μία από τις προτάσεις που άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν η λειτουργία Κέντρων Υγείας αστικού τύπου με διαγνωστικά μηχανήματα ελαφρώς μεταχειρισμένα και έμπειρο προσωπικό από τη χώρα μας.

Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου οι δύο πλευρές να εστιάσουν στις λεπτομέρειες του επιχειρηματικού εγχειρήματος.

mavreas roumania

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı