You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στον εορτασμό του Αγ. Νικολάου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στον εορτασμό του Αγ. Νικολάου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στον εορτασμό του Αγ. Νικολάου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε φέτος ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου, προστάτη των ναυτικών. Τον κο Παυλόπουλο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης  στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης παρέστη στην τελετή εορτασμού στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, καθώς και στη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τόνισε ότι ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές για τον Πειραιά και για το ναυτικό μας. “Φέτος, υποδεχθήκαμε στον Πειραιά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και όπως κάθε χρόνο, σύσσωμη η πόλη τίμησε με σεμνότητα και μεγαλοπρέπεια, με τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ, τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο, τον προστάτη των ναυτικών μας, Άγιο Νικόλαο.

Πιστεύω πως οφείλουμε να τηρούμε τις παραδόσεις και τα έθιμά μας. Η Λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου Νικολάου είναι μια από τις μεγαλύτερες περιφορές που γίνονται στην πόλη, συμμετέχουν οι δημότες και το χαίρονται όπως και εμείς. Εύχομαι και του χρόνου”.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı