You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Νέα 48ωρη από την ΠΝΟ – Δεμένα έως την Τρίτη τα πλοία

Νέα 48ωρη από την ΠΝΟ – Δεμένα έως την Τρίτη τα πλοία

Νέα 48ωρη από την ΠΝΟ – Δεμένα έως την Τρίτη τα πλοία

Να κλιμακώσει τον αγώνα της με την πραγματοποίηση νέας 48ωρης πανελλαδικής απεργίας για όλες τις κατηγορίες πλοίων έως το πρωί της Τρίτης, με προοπτική κλιμάκωσης, αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία τονίζοντας ότι όλα τα πλοία θα παραμείνουν με δεμένους κάβους και δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο.

Ταυτόχρονα αποφάσισε την πραγματοποίηση Παν-Ναυτικής, Πανεργατικής συγκέντρωσης, εν ενεργεία και συνταξιούχων, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11 π.μ. στο χώρο πίσω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και στη συνέχεια πορεία στο Υπουργείο. Η Διοίκηση της ΠΝΟ ζητάει την κατανόηση και την πλήρη συμπαράσταση τόσο του επιβατικού κοινού όσο και όλων των Ελλήνων εργαζομένων διότι όπως υποστηρίζει, ο αγώνας ο οποίος διεξάγεται δεν είναι αγώνας που αφορά μόνον τους Έλληνες ναυτεργάτες, αλλά αφορά όλη την ελληνική κοινωνία.

“Οι ναυτεργάτες δεν διεκδικούν τίποτα νέο. Απλά ορθώνουν το ανάστημα, μαζί με όλους τους εργαζομένους και τους επιστημονικούς φορείς της Χώρας, ενάντια στη λαίλαπα του ασφαλιστικού και του φορολογικού με το οποίο και κατεδαφίζεται πλήρως η κοινωνική ασφάλιση και το Κράτος Πρόνοιας και οδηγούνται μαθηματικά στην φτώχεια και στην εξαθλίωση” σημειώνει.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı