You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ετοιμη να ξαναδέσει τα καράβια η ΠΝΟ

Ετοιμη να ξαναδέσει τα καράβια η ΠΝΟ

Ετοιμη να ξαναδέσει τα καράβια η ΠΝΟ

Να παραμείνουν συσπειρωμένοι και σε διαρκή ετοιμότητα  καλεί τους ναυτεργάτες, εν ενεργεία και συνταξιούχους η ΠΝΟ.  Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, συνήλθε χθες προκειμένου να εκτιμήσει την όλη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί από την 48ωρη απεργία της πανελλαδικής απεργίας των πληρωμάτων των πλοίων και να εξετάσει τις εξελίξεις στα συνταξιοδοτικά θέματα του κλάδου. Ειδικότερα αποφάσισε να κλιμακώσει τον αγώνα της με πολύμορφες εκδηλώσεις και με νέες δυναμικές κινητοποιήσεις καθώς, όπως αναφέρθηκε “τα προβλήματα δυστυχώς όχι μόνον δεν επιλύθηκαν αλλά αντίθετα γιγαντώνονται και πληθαίνουν καθημερινά”.

Ήδη έχει συγκληθεί η Επιτροπή Αγώνα της ΠΝΟ σε συνεδρίαση προκειμένου εντός της προσεχούς εβδομάδος να εισηγηθεί στην Διοίκηση σχηματοποίηση συγκεκριμένου πλαισίου εκδηλώσεων και μορφών συνέχισης του αγώνα ενάντια στην συνεχιζόμενη και κλιμακούμενη αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική και πολεμική της Κυβέρνησης και των Εργοδοτών.

Ταυτόχρονα, εκφράζοντας την συμπαράσταση της σε κάθε εκδήλωση και μορφή αγώνα των λοιπών εργαζομένων και συνταξιούχων της Χώρας, χαιρετίζει κάθε πρωτοβουλία για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, εν ενεργεία και συνταξιούχων που αφορά συντονισμό δράσης για κοινούς αγώνες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, από όπου κι αν εκδηλώνονται, ιδιαίτερα δε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Συνταξιουχικών Σωματείων στο Υπουργείο Εργασίας τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και ώρα 10 π.μ.

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı