You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Οπτική ίνα σε όλο το Πέραμα

Οπτική ίνα σε όλο το Πέραμα

Οπτική ίνα σε όλο το Πέραμα

Πάνω από 7 χιλιόμετρα οπτικής ίνας και υπερσύγχρονες ψηφιακές εγκαταστάσεις βάζουν το Πέραμα στη VDSL εποχή σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ. Ο ΟΤΕ ξεκινάει σύντομα τον εκ βάθρων εκσυγχρονισμό του δικτύου της πόλης, που είναι όχι μόνο παρωχημένο, αλλά σε πολλές πολλές περιοχές και εξαιρετικά προβληματικό, όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο Οργανισμός στα παράπονα συνδρομητών του.Είναι το καλό νέο που περιμένουν εδώ και χρόνια οικιακοί καταναλωτές και κυρίως επιχειρήσεις στην πόλη.

Το θέμα πέρασε και από το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα η άδεια που ζήτησε ο ΟΤΕ για εκτεταμένες εκσκαφές στο οδικό δίκτυο και τα πεζοδρόμια. Σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση, επέκταση και ανάπτυξη δικτύου πρόσβασης νέας γενιάς με οπτικές ίνες (ΝGA)στην περιοχή μας. Οι εργασίες θα αφορούν την τοποθέτηση καλωδιώσεων νέας γενιάς συνολικής έκτασης 7.152 μέτρων σε όλη την πόλη ) , κατασκευή 16 νέων φρεατίων και τοποθέτηση 45 καμπίνων ΚΑΦΑΟ μαζί με τα φρεάτια εξυπηρέτησης τους στα πεζοδρόμια.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Χατζηιωαννίδη, οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η συμβατική διάρκεια τους είναι 3 μήνες.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı