You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Εμπόριο όπλων στο Υπουργείο Ναυτιλίας” καταγγέλλει ο ΠΣΥΥΕΝ

“Εμπόριο όπλων στο Υπουργείο Ναυτιλίας” καταγγέλλει ο ΠΣΥΥΕΝ

“Εμπόριο όπλων στο Υπουργείο Ναυτιλίας” καταγγέλλει ο ΠΣΥΥΕΝ

Εμπορία όπλων που λαμβάνει χώρα στο κεντρικό κατάστημα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καταγγέλλει το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας Οπως αναφέρει, την Τετάρτη 23/11/2016 εμβρόντητοι διαπίστωσαν οι υπάλληλοι στο υπουργείο, στον πίνακα ανακοινώσεων στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου την ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου (πιστόλι HK USP COMPACT 9mm με 3 γεμιστήρες και άλλα παρελκόμενα).

“Άμεσα έγινε καταγγελία στο ιδιαίτερο γραφείο υπουργού, ώστε να απομακρυνθεί η εν λόγω αγγελία από τον πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου. Παρά το γεγονός ότι παρουσία της Προέδρου του ΔΣ του ΠΣΥΥΕΝ απομακρύνθηκε η εν λόγω αγγελία από σύμβουλο του Υπουργού, την Παρασκευή 25/11/2016 διαπιστώσαμε ότι η αγγελία πώλησης του όπλου βρίσκεται και πάλι στον πίνακα ανακοινώσεων. Σε προφορικό ερώτημα που απεύθυνε ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ ΠΣΥΥΕΝ στο Φρουραχείο του Κτιρίου δόθηκε η απάντηση ότι «η ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου είναι νόμιμη.

Αναρωτιόμαστε ποιος τελικά διοικεί το υπουργείο, αν υφίστανται οι κώδικες δεοντολογίας και ηθικής, που αρμόζουν στις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες, ή αν τελικά το Υπουργείο μας είναι εκτός των ορίων της κοινής λογικής και ηθικής” καταλήγει η ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΠΣΥΥΕΝ.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı