You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Με πρωτοβουλία της Ειρήνης Νταϊφά

 

Mία εξαιρετική συνεργασία με την METROPOLITAN OPERA και τα μπαλέτα του ROYALOPERAHOUSE εξασφάλισε για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με πρωτοβουλία της η Ειρήνη Νταϊφά. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, θα παρουσιάσει και φέτος το βραβευμένο Πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας σε ζωντανή μετάδοση. Πρόκειται για προβολές μέσω δορυφορικού κυκλώματος HighDefinitionαπό την Νέα Υόρκη και το Λονδίνο αντίστοιχα.

Οι παραστάσεις που θα μεταδοθούν στο Δημοτικό Θέατρο είναι:

8 έως 16 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΖΟΛΔΗ – RichardWagner

Η ΝinaStemme κάνει το ντεμπούτο της στη Met ως Ιζόλδη – έναν ρόλο που έχει ερμηνεύσει με κορυφαίους θιάσους του κόσμου. Ο Τριστάνος της είναι ο Αυστραλός StuartSkelton. Η διανομή επίσης περιλαμβάνει την EkaterinaGubanova ως Μπρανγκένε, τον EvgenyNikitin ως Κούρβεναλ (κάνουν το ντεμπούτο τους στη Met), με τον RenéPape ως Βασιλιά Μάρκε, έναν ρόλο που ερμήνευσε εξαιρετικά σε τρεις προηγούμενες σεζόν της Met. Σκηνοθετεί ο MariuszTreliński. Διευθύνει ο SirSimonRattle σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην Met.

22 Οκτωβρίου 2016

NTONTZOBANNI – WolfgangAmadeusMozart

Ο SimonKeenlyside κάνει το ντεμπούτο του σε αυτόν τον ρόλο στη Met ως ο αμετανόητος γόης, σε αυτή τη σκηνοθεσία του αριστουργήματος του Mozart από τον βραβευμένο με TonyAward MichaelGrandage. Ο Πρώτος Μαέστρος της MetFabioLuisi διευθύνει μια διανομή που περιλαμβάνει τη HiblaGerzmava ως Ντόννα Άννα, τη MalinByström ως Ντόννα Ελβίρα, τη SerenaMalfi ως Ζερλίνα, τον AdamPlachetka ως Λεπορέλο, τον MatthewRose ως Μαζέτο, τον KwangchulYoun ως Διοικητή και τον RolandoVillazón στο ντεμπούτο του στη Live in HD ως Ντον Οττάβιο.

7 Ιανουαρίου 2017

ΝΑΜΠΟΥΚΟ- GiuseppeVerdi

Ο Μουσικός Διευθυντής της Met JamesLevine διευθύνει το πρώιμο δράμα του Verdi που εξελίσσεται στην Αρχαία Βαβυλώνα και τον καθιέρωσε μόνιμα ως κορυφαίο συνθέτη, το Ναμπούκο. Ο PlácidoDomingo προσθέτει έναν νέο ρόλο στο ρεπερτόριό του ως ο ομώνυμος χαρακτήρας, η LiudmylaMonastyrska ερμηνεύει τον δυναμικό ρόλο της Αβιγαλής, της αποφασιστικής κόρης του Ναμπούκο, η JamieBarton ερμηνεύει την Φενένα, ο RussellThomas τον Ισμαήλ και ο DmitriBelosselskiy τον Προφήτη Ζαχαρία, τον ρόλο με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη Met το 2011.

11 Μαρτίου 2017

ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ- GiuseppeVerdi

Η SonyaYoncheva φέρνει για πρώτη φορά στο κοινό της Met: Live in HD την περίφημη ερμηνεία της καταδικασμένης εταίρας Βιολέτα Βαλερύ, απέναντι στον ανερχόμενο τενόρο MichaelFabiano στο ρόλο του εραστή της, του Αλφρέντο. Ο ThomasHampson ερμηνεύει έναν από τους πιο φημισμένους του ρόλους στη Met, τον Τζιόρτζιο Ζερμόν, τον κατηγορηματικά αντίθετο πατέρα του Αλφρέντο, σε μια επανάληψη της σκηνοθεσίας του WillyDecker υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Όπερας του Σαν Φρανσίσκο, NicolaLuisotti.

Θα μεταδοθεί επίσης στις 27 Οκτωβρίου 2016 το έργο “The Entertainer” του JohnOsborne από τoKennethBranaghTheatre Live.

Επιμέλεια: Κλαίρη Παπαγεροθέου

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı