You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » O Λευτέρης Γιοβανίδης νέος καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

O Λευτέρης Γιοβανίδης νέος καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

O Λευτέρης Γιοβανίδης νέος καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ο Πειραιώτης σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης είναι ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, μετά από απόφαση του χθεσινού Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι μέσα σε μια ιδιαίτερη πραγματικότητα που αγγίζει όλους μας και τον πολιτισμό ειδικότερα, η σκυτάλη της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης δίνεται στον Πειραιώτη Λευτέρη Γιοβανίδη,  με το αίσθημα ότι το θέατρο οφείλει να παραμείνει ένας ενεργός, ανοιχτός και δυναμικός πόλος που κοιτάζει το αύριο με αισιοδοξία.

Ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Λευτέρης Γιοβανίδης, σε δήλωσή του τόνισε ότι «αναλαμβάνοντας την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ενός από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς οργανισμούς της χώρας μας, θεωρώ πως μου δίνεται μια πολύτιμη ευκαιρία να δοκιμαστώ στην πιο ενδιαφέρουσα πρόκληση της ζωής μου. Να προκαλέσω πάσης φύσεως συναντήσεις, να συνεργαστώ με πληθώρα δημιουργών και όλοι μαζί να διερευνήσουμε το καλλιτεχνικό και κοινωνικό τοπίο της εποχής μας. Να συνεχίσουμε την πορεία του θεάτρου του Πειραιά, ενός θεάτρου πολυπολιτισμικού που παραμένει ανοικτό στην τοπική κοινωνία, αλλά ταυτόχρονα αναζητά την ταυτότητά του ως θέατρο της Ευρώπης.

Το ξέρω, η ευθύνη είναι μεγάλη και ειδικότερα σήμερα, με όλα αυτά που συμβαίνουν, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Πολλοί πιστεύουν ότι μας περιμένει ένα αβέβαιο μέλλον με πιθανές κοσμοϊστορικές αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση, η δημιουργία ήταν και παραμένει κλειδί στα αδιέξοδα. Άλλωστε, τα ωραιότερα ο άνθρωπος τα πετυχαίνει πάντα στα δύσκολα”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı