You Are Here: Home » Uncategorized » “Oύτε ευρώ στα κόμματα για τις εκλογές”

“Oύτε ευρώ στα κόμματα για τις εκλογές”

“Oύτε ευρώ στα κόμματα για τις εκλογές”

Αμεση κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης όλων των κομμάτων και τη διάθεση των 7 εκατ. ευρώ στους Έλληνες πολίτες ζήτησε η Χρυσή Αυγή κατά τη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής εκλογών. Σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: “ακούστηκαν όλες οι προτάσεις και πραγματικά οι εκπρόσωποι των δημοκρατικών παρατάξεων ξεσπάθωσαν εναντίον του υπουργού κ. Μιχελάκη και απαιτούσαν την χρηματοδότηση να την πάρουν άμεσα μαζί με ένα πακέτο προσφορών και αποδοχών λόγω των δαπανηρών εκλογών. 7.000.000 ευρώ είναι αυτά και τα θέλουν για να οργανωθούν …

Οι υποκριτές υπερασπιστές του Ελληνικού Λαού τρώγονται σαν τις ύαινες για να τσεπώσουν και άλλο χρήμα. Αφού τους υποσχέθηκε την άμεση χρηματοδότηση καταλάγιασαν τα πνεύματα και το λόγο ζήτησαν και πήραν οι συναγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Η πρόταση τους πάγωσε όλους, αριστερούς δεξιούς και λοιπών δημοκρατικών παρατάξεων.

Την στιγμή που ο Ελληνικός Λαός πένεται εσείς, μηδενός εξαιρουμένου σε αυτή την αίθουσα συζητάτε πως να αρπάξετε και άλλα εκατομμύρια ευρώ για να κατεβείτε σε εκλογές. Το Κίνημα της Χρυσής Αυγής δέχεται τηλεοπτικό και οικονομικό αποκλεισμό και τα καταφέρνουμε μια χαρά και χωρίς χρηματοδότηση. Ο κόσμος είναι στο πλάι μας.

Προτείνουμε την άμεση κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης όλων των κομμάτων και να διατεθούν άμεσα στους Έλληνες πολίτες και όποιο κόμμα δεν μπορεί να συμμετέχει σε εκλογές να πληρώσει τα χρέη του και απλά να παύσει την λειτουργία του. Αυτή η πρόταση είναι και η απαίτηση του Ελληνικού Λαού”.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı