You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » “Ντου” της Αστυνομίας στο Club της ακολασίας στον Πειραιά

“Ντου” της Αστυνομίας στο Club της ακολασίας στον Πειραιά

“Ντου” της Αστυνομίας στο Club της ακολασίας στον Πειραιά

Βρέθηκαν 191 μάσκες και 26 μανδύες ΓΙΑ διευκόλυνση ακολασίας άλλων, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων συνελήφθη 48χρονος μέσα σε club του Πειραιά όπου τους τελευταίους μήνες σύμφωνα με τις φήμες που οργίαζαν συνέβαιναν Σόδομα και Γόμορα με ερωτικές περιπτυξεις και ανταλλαγές συντρόφων .

Η επιχείρηση έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Ασφάλειας Καμινίων. Επιπλέον συνελήφθησαν και τρείς εργαζόμενοι στον εν λόγω κατάστημα, για στέρηση πιστοποιητικού υγείας και σε βάρος τους συντάχθηκαν επίσης Εκθέσεις Αρχής για στέρηση άδειας εργασίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία του καταστήματος ως χώρου ερωτικών συναντήσεων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο εσωτερικό του, όπου διαπιστώθηκε ότι διέθετε οκτώ ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία διαχωρίζονταν από τον υπόλοιπο χώρο και τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες του. Επίσης, εξωτερικά και εσωτερικά του καταστήματος ήταν εγκατεστημένες κάμερες κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης. Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα 191 μάσκες και 26 μανδύες που παραπέμπουν στη γνωστή ταινία “μάτια ερμητικά κλειστά”.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı