You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » NIKAIΑ: Επιτροπή επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες με χαμηλά εισοδήματα

NIKAIΑ: Επιτροπή επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες με χαμηλά εισοδήματα

NIKAIΑ: Επιτροπή επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες με χαμηλά εισοδήματα
Επιτροπή η οποία θα εξετάζει την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες με χαμηλά εισοδήματα και την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος συστήθηκε στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη. Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΥΠΕΝ/ΥΠΡΝ/7408/1228/ 08/02/2018, οι καταναλωτές που έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση για την επανασύνδεση τους και την εφάπαξ χορήγηση ειδικού βοηθήματος με τις εξής προϋποθέσεις:
-Να έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας εως και τις 21/09/2018 και η αποσύνδεση να αφορά την κύρια κατοικία του αιτούντα.
Η αίτηση μπορεί να υποβάλλεται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (επισυνάπτονται).
Κριτήρια για την υποβολή αίτησης:
Α. Μέχρι και την 14/02/2018, να είναι αποσυνδεμένοι από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Β. Η αποσύνδεση να έχει γίνει στην παροχή ρεύματος της κύριας κατοικίας και να είναι αποκλειστικά στο όνομα του δικαιούχου .
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
1) Δήλωση Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Ε1) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού (φορολογικό έτος 2016 ).
2) Εκκαθαριστικό του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού (φορολογικό έτος 2016 ).
3) Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.I.A.) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού (φορολογικό έτος 2016).
4) Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων (Ε.9) όλων των μελών του νοικοκυριού, εφόσον προβλέπεται η υποχρέωση υποβολής της.
5) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
6) * Γνωμάτευση πιστοποίησης αναπηρίας από ΚΕ.Π.Α για νοικοκυριό που στη σύνθεση του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω.
7) * Βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα ή Κρατικού Νοσοκομείου, με την οποία πιστοποιείται η ανάγκη κατ’ οίκον χρήσης συσκευής μηχανικής υποστήριξης απαραίτητης για τη ζωή ατόμου ή ατόμων που περιλαμβάνονται στην σύνθεση του νοικοκυριού.
8)* Προσκόμιση περαιτέρω στοιχείων (εάν απαιτούνται).
9)* Διενέργεια κοινωνικής έρευνας (εάν απαιτείται).
10) Αντίγραφο τελευταίου λογαριασμού ΔΕΗ της κύριας κατοικίας.
Συνοδευτικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι δημότες θα πρέπει να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν και τη σχετική αίτηση Χορήγησης εφάπαξ του ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης και παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı