You Are Here: Home » Uncategorized » “Ο υπουργός υποτιμά τη νοημοσύνη μας”

“Ο υπουργός υποτιμά τη νοημοσύνη μας”

“Ο υπουργός υποτιμά τη νοημοσύνη μας”

Ανυποχώρητη η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία

Εκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχωρεί αυτήν την ώρα ο ΥΝΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά την απόφαση τη ΠΝΟ να συνεχίσει τον απεργιακό αγώνα με νέα 48ωρη. Για αύριο το πρωί στις 10 προγραμματίζει συγκέντρωση των πληρωμάτων όλων των πλοίων στο Λιμάνι του Πειραιά στον χώρο απέναντι από τον Αγ. Διονύσιο, στο Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο ΕΛΥΡΟΣ.

Η ανακοίνωση της ΠΝΟ έχει ως εξής:

H Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, στην συνέχεια των προηγουμένων δελτίων τύπου, με τα οποία και ανακοίνωνε τις αποφάσεις της για την πραγματοποίηση και συνέχιση των απεργιακών της κινητοποιήσεων, για τα δίκαια και ζωτικά προβλήματα του κλάδου, κατά την σημερινή συνεδρίασή της, αφού έλαβε υπόψη της την αδιάλλακτη και ανυποχώρητη θέση της Κυβέρνησης, η οποία όχι μόνον δεν δεσμεύεται σε τίποτε ουσιαστικό αλλά αντίθετα προσπαθεί μέσω της προσωπικής διαβεβαίωσης του κ. Υπουργού Ναυτιλίας, και όχι του αρμόδιου προς τούτο Υπουργού των Οικονομικών, να «πείσει» ότι δήθεν δεν υπάρχει ζήτημα στο ισχύον φορολογικό καθεστώς των ναυτικών, στέλνοντας ταυτόχρονα όλα τα λοιπά αιτήματά μας στις καλένδες, για τα πιο πολλά των οποίων μόνος Αρμόδιος και Υπεύθυνος είναι αποκλειστικά ο ίδιος, αποφάσισε να κλιμακώσει περαιτέρω τον αγώνα της με την συνέχιση της απεργίας για όλες τις κατηγορίες πλοίων με έναρξη την 00.01 ώρα της Παρασκευής 9-12-2016 και λήξη την 06.00 ώρα της Κυριακής 11-12-2016 οπότε και ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΒΟΥΣ και δεν θα εκτελεστεί κανένα να δρομολόγιο.

Ταυτόχρονα αποφάσισε να καταγγείλει τον Υπουργό αλλά και την ίδια την Κυβέρνηση ότι με τις προσωπικές του δηλώσεις και δεσμεύσεις όχι μόνον δεν δίνει λύσεις αλλά αντίθετα υποτιμά την νοημοσύνη μας, προσπαθώντας να παραπλανήσει την κοινή γνώμη ότι αυτός και η Κυβέρνηση είναι αμέτοχοι του «εγκλήματος» ότι για όλα φταίνε οι ναυτικοί και όχι βέβαια οι Κυβερνώντες, που δημιουργούν τα προβλήματα και σε κάθε περίπτωση δεν δίνουν λύσεις.

Ακόμη προειδοποιεί την πλευρά των εφοπλιστικών εταιρειών να μην τολμήσουν να πειράξουν ή έστω απλά να απειλήσουν τον οποιοδήποτε απεργό ναυτεργάτη, ο οποίος απλά υπακούει στις αποφάσεις του ανώτατου συνδικαλιστικού του Οργάνου και των επί μέρους πρωτοβαθμίων οργανώσεων του, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν αντιμέτωποι με όλο τον ναυτεργατικό κόσμο.Οι όποιες απεργοσπαστικές προσπάθειες από τον οποιοδήποτε και αν αποπειραθούν θα πέσουν στο κενό αλλά και θα καταγγελθούν δημόσια., ειδικά και επώνυμα.

Τέλος αποφάσισε συγκέντρωση των πληρωμάτων όλων των πλοίων στο Λιμάνι του Πειραιά, αύριο Παρασκευή και ώρα 10.00 το πρωί στον χώρο απέναντι από τον Αγ. Διονύσιο, στο Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο ΕΛΥΡΟΣ.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı