You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Nέες δεσμεύσεις 1,8 τόνων κηπευτικών σε 2 επιχειρήσεις στου Ρέντη

Nέες δεσμεύσεις 1,8 τόνων κηπευτικών σε 2 επιχειρήσεις στου Ρέντη

Nέες δεσμεύσεις 1,8 τόνων κηπευτικών σε 2 επιχειρήσεις στου Ρέντη

Σε δύο δεσμεύσεις νωπών κηπευτικών συνολικού βάρους 1884 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στο πλαίσιο των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν καθημερινά στην αγορά.

Ειδικότερα, κατά τον διενεργηθέντα ποιοτικό έλεγχο σε δύο επιχειρήσεις εμπορίου φρούτων και λαχανικών στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές γεωπόνοι εντόπισαν και δέσμευσαν 1560 κιλά αγγούρια και 324 κιλά μελιτζάνες, λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανσης επί της συσκευασίας.

Επισημαίνεται, ότι η σήμανση αποτελεί την «ταυτότητα» των προϊόντων και διασφαλίζει την αποφυγή ελληνοποιήσεων, καθώς και την ιχνηλασιμότητα αυτών καθιστώντας αποτελεσματικότερη την απόσυρση-ανάκλησή τους, σε περίπτωση εμφάνισης κινδύνου για τη δημόσια υγεία.

Τα παραπάνω προϊόντα παραμένουν επίσημα δεσμευμένα, δεν επιτρέπεται η διάθεσή τους στην αγορά και η περαιτέρω τύχη τους θα κριθεί σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı