You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Mε 6.000 καινούργια καθίσματα το Κατράκειο θέατρο Nίκαιας

Mε 6.000 καινούργια καθίσματα το Κατράκειο θέατρο Nίκαιας

Mε 6.000 καινούργια καθίσματα το Κατράκειο θέατρο Nίκαιας

Αέρας ανανέωσης φυσάει στο Κατράκειο Θέατρο, το στολίδι του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη. Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται σε εξέλιξη στοχευμένες εργασίες για την ανάπλασή του με τοποθέτηση 6.000 νέων καθισμάτων.
Οι εργασίες τοποθέτησης, εφόσον το επιτρέψει ο καιρός, αναμένεται να τελειώσουν την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα, στοιχείο που έλειπε από τα παλιά, ώστε να διευκολύνεται το κοινό των παραστάσεων όπως επίσης, και ο προγραμματισμός των διοργανωτών/παραγωγών για τη διάθεση των αριθμημένων εισιτηρίων.
“Βέβαια, οι εργασίες προετοιμασίας του Κατράκειου Θεάτρου για τη λειτουργία του στη θερινή περίοδο δεν τελειώνουν με την τοποθέτηση των 6.000 καθισμάτων, απομένουν να γίνουν κι άλλες σε επίπεδο συντήρησης αλλά και κάποιων ακόμη παρεμβάσεών μας, όπως για παράδειγμα, η αισθητική και λειτουργική υποστήριξη των χώρων (καμαρίνια) που βρίσκονται κάτω ακριβώς από τις εξέδρες των θεατρικών και συναυλιακών παραστάσεων” τόνισε ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης.
Στόχος της δημοτικής αρχής είναι και φέτος το Κατράκειο να φιλοξενήσει θεατρικές και συναυλιακές παραστάσεις όλων των τάσεων και αναζητήσεων, η κάθε μια με το δικό της κοινό και να ξεπεράσει τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το περασμένο καλοκαίρι με τους 70.000 θεατές κάθε ηλικίας, συνεχίζοντας να είναι σημείο αναφοράς για όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.
“Αυτός είναι ο στόχος μας, η φιλοδοξία μας, μα και η χαρά μας!” κατέληξε ο Δήμαρχος.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı