You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Mε επιχειρηματίες των Κυθήρων για το αναπτυξιακό “αύριο” ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Mε επιχειρηματίες των Κυθήρων για το αναπτυξιακό “αύριο” ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Mε επιχειρηματίες των Κυθήρων για το αναπτυξιακό “αύριο” ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του για την κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ Κυθήρων, ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Πειραιά και Νήσων είχε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, παρουσία του Δημάρχου Κυθήρων Στράτου Χαρχαλάκη, με επιχειρηματίες και  επαγγελματίες του νησιού για το αναπτυξιακό αύριο της χώρας αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στις επιχειρήσεις τους στο ζεστό και φιλικό καφενείο του Γρηγοράκη στα Αρωνιάδικα.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το ασφυκτικό φορολογικό περιβάλλον που «πνίγει» τους επιχειρηματίες του νησιού, τους τρόπους και τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για ελάφρυνση των φορολογικών συντελεστών αλλά και την εφαρμογή νέων αναπτυξιακών πολιτικών «που θα καταστήσουν το κράτος φίλο του πολίτη και όχι εχθρό» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Μπουτσικάκης.

Οι παρευρίσκοντες συζήτησαν διεξοδικά με τον κ. Μπουτσικάκη προτάσεις  που θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα των υποδομών,  της διασύνδεσης, της υπερφορολόγησης, της άνισης μεταχείρισης και της ταλαιπωρίας που υφίστανται από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες οι οποίες αντί να μειώνονται συνεχώς αυξάνονται.

Κλείνοντας ο κ. Μπουτσικάκης έδωσε τον τόνο και το ύφος για την επόμενη μέρα λέγοντας: «ότι το μεγάλο  στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία και τον  Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι να αλλάξει απλώς την κυβέρνηση, αλλά να αλλάξει και τη χώρα. Να απαλλάξει τους πολίτες από τα τεράστια φορολογικά βάρη, να επιβραβεύσει, επιτέλους, τους σκληρά εργαζόμενους και να σηκώσει ψηλά όσους γονάτισε η οικονομική κρίση».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı