You Are Here: Home » Uncategorized » Mεγάλο φιλανθρωπικό Bazaar από την Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Jeanne d’ Arc»

Mεγάλο φιλανθρωπικό Bazaar από την Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Jeanne d’ Arc»

Mεγάλο φιλανθρωπικό Bazaar από την Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Jeanne d’ Arc»

Από το 2002 και κάθε δύο χρόνια, η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Jeanne dArc» διοργανώνει στους χώρους της  μεγάλο φιλανθρωπικό Bazaar, μια γιορτή χαράς και προσφοράς.

Πάνω από 3000 άτομα, γονείς, μαθητές, απόφοιτοι, φίλοι, επισκέπτονται εκείνη την ημέρα τη Σχολή, συμμετέχουν στις δράσεις που έχουν ετοιμαστεί και συμβάλλουν στη στήριξη των στόχων που έχουν επιλεγεί. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουν λάβει σημαντική στήριξη και βοήθεια ιδρύματα, οργανώσεις, οργανισμοί και δομές παροχής κοινωνικής φροντίδας, όπως το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, τα Νοσοκομεία Παίδων,  το Λύρειο Ορφανοτροφείο, οι Γιατροί του Κόσμου, το Μαζί για το Παιδί, η Κιβωτός  κ.ά.

Το φετινό  Bazaar θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, από τις 9πμ έως και τις 4μμ.

Με σύνθημα «Ακόμη και στο αδύνατο υπάρχει το δυνατό» – προσδοκά ότι η συμμετοχική προσπάθεια όλων θα αποφέρει και αυτή τη φορά καρπούς αντάξιους των προθέσεών μας.

Φέτος, η Ελληνογαλλική ενώνει τις δυνάμεις της, προκειμένου να στηριχθούν:

Ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» και η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων ΕΕΠΑΑ (Παράρτημα Πειραιά).

Στο δύσκολο και προκλητικό εγχείρημά της Σχολής η συνδρομή και η υποστήριξη όλων είναι απαραίτητο συστατικό για ένα επιτυχημένο Bazaar!

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı