You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Μου τηλεφώνησε ο Κυριάκος

Μου τηλεφώνησε ο Κυριάκος

Μου τηλεφώνησε ο Κυριάκος

και μου έκανε παράπονα. Δεν του ’στρωσες παλέτες με κόκκινο χαλί.

Κύριε Δήμαρχε,

Σίγουρα θα ’ταν μια επίπονη μέρα για εκείνον. Μετά τα καραβάκια μπορεί να τον μετέφεραν μέχρι τον μαγνητικό τομογράφο στο Ιατρικό για να ελέγξει αυχένα, οσφυϊκούς και ισχία από τα ντάπα-ντούπα των κεντρικών κακοτράχαλων δρόμων του ιστορικού νησιού σου.

Κύριε Δήμαρχε,

Με την άδειά σου (τουλάχιστον αυτό διαλαλούν) και του λιμενάρχη, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων έβαλε μπάρα στο γραφικό λιμανάκι. Κοινώς οι Κερατσινιώτες, οι Δραπετσωνίτες και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών «τρώνε» πόρτα. Ποιος τους είπε ότι νομιμοποιούνται να απαγορεύουν την είσοδο του λαού στη δημόσια περιουσία; Εσύ, μας λένε. Πρέπει να τους επαναφέρεις στην τάξη γιατί θα αγριέψουν τα πράγματα με προσφυγές πολιτών στις αρμόδιες αρχές.

Κύριε Δήμαρχε,

Μάθανε ότι ……, πλακώσανε κι οι γύφτοι. Δεν μας έφταναν τα κουρέλια από το Βεάκειο, το Κατράκειο και το Δημοτικό Θέατρο τώρα μαζεύτηκαν και τα σκυλάδικα της Συγγρού να ασελγήσουν στην εικόνα και την αισθητική της πόλης. Μόνο στον δικό σου δήμο γίνεται αυτό το χάλι με τα πλαστικά διαφημιστικά που κρέμονται από παντού. Είναι το μοναδικό κέντρο πόλης που βρίσκεται σε αυτά τα χάλια. Μιλάμε για τη βιτρίνα. Το χειρότερο είναι ότι αυτά συμβαίνουν με την ευλογία σου.

Κύριε Δήμαρχε,

Θες να «φας» τον πρόεδρό σου. Όμως, αυτός αντιστέκεται και καλώς κάνει. Τους δημότες σου δεν τους ενδιαφέρουν τα δικά σου προεκλογικά γραμμάτια και επιταγές. Ο καθένας κρίνεται για την επάρκειά του και ο Νίκος έχει κριθεί για να παραμείνει στα καθήκοντά του.

Κύριε Δήμαρχε,

Δεν αφήνεις τον Νίκο για να ασχοληθείς με το… μεγάλο προεκλογικό σου γραμμάτιο που σε πιέζει ασφυκτικά λέγοντάς σου ότι  θα… πνίξει τον συνδυασμό σου μέσα στη δεξαμενή που γεμίζουν οι νερουλάδες.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı