You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Κοντεύει χρόνος…

Κοντεύει χρόνος…

Κοντεύει χρόνος…

από τότε που είπες ότι θα δώσεις τα χρέη της αμαρτωλής ΔΕΠΑΠ στους προμηθευτές. Ενας- ένας από αυτούς που αδικήθηκαν και έμειναν απλήρωτοι τα προηγούμενα χρόνια, αποχωρούν από τα εγκόσμια. Τουλάχιστον τρεις μετρώ μέχρι σήμερα. Μιλάμε για υποθέσεις 10 και 20 χρόνων. Μήπως περιμένεις να αποδημήσουν κι άλλοι εις Κύριον;

Κύριε Δήμαρχε,

Οι πυργίσκοι σκουπιδοτενεκέδες που ποτέ δεν λειτούργησαν, πότε θα μας αδειάσουν τις πλατείες; Εγιναν οι ίδιοι σκουπίδια.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Επί Δημαρχίας Οικονομόπουλου (Φασούλα) τοποθετήθηκαν. Εμείς τα λέγαμε ότι είναι πεταμένα χρήματα αλλά ήταν big deal με καλή προμήθεια και δεν ακουστήκαμε.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Ο πληροφοριοδότης μας είναι καταστηματάρχης της περιοχής ο οποίος μας παρακάλεσε να σου μεταφέρουμε το μήνυμα: Κύριε Δήμαρχε, σταμάτα να μας δουλεύεις.

Κύριε Δήμαρχε,

Επρεπε να βρεις φουνταριστό τον κάδο απορριμμάτων μέσα στο ρέμα του Σαρπά για να ενεργοποιηθείς. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, γιατί τα σκουπίδια θα τα ξέβραζε η θάλασσα στο λιμάνι.

Κύριε Δήμαρχε,

Σου θυμίζω τι έλεγες στις 31 Μαρτίου του 2017 στο keratsinidrapetsona.gr. Ελεγες λοιπόν, ότι ο κος Μελισσανίδης είναι υποχρεωμένος σε 11 χρόνια από φέτος να σταματήσει τη βιομηχανική του δραστηριότητα. Τις προάλλες όμως, εσύ, σήκωσες το λάβαρο της επανάστασης απαιτώντας την άμεση απομάκρυνση της εταιρείας του από την περιοχή των Λιπασμάτων. Μας δουλεύεις ψιλό γαζί.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı