You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » Eναρξη επετειακών εκδηλώσεων για τα 10+1 χρόνια λειτουργίας του ΚΕ.ΜΕ.Α.

Eναρξη επετειακών εκδηλώσεων για τα 10+1 χρόνια λειτουργίας του ΚΕ.ΜΕ.Α.

Eναρξη επετειακών εκδηλώσεων για τα 10+1 χρόνια λειτουργίας του ΚΕ.ΜΕ.Α.

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμέτοχη περισσοτέρων των 450 εκπροσώπων Φορέων, Υπηρεσιών, Σωμάτων Ασφαλείας, πανεπιστημίων, ερευνητικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων και Μ.Κ.Ο. πραγματοποιήθηκε η έναρξη των επετειακών εκδηλώσεων για τα 10+1 χρόνια λειτουργίας του ΚΕ.ΜΕ.Α., στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, στη πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, ενώ αναγνώστηκε σύντομος χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Γενικός Επιθεωρητής του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Υποναύαρχος Αντώνιος Βιδάλης.

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), καθηγητής Παναγιώτης Τσάκωνας και ο Διευθυντής του Κέντρου, Αντιστράτηγος ε.α. Βασίλειος Γκρίζης, οι οποίοι παρουσιάσουν εμπεριστατωμένα το έργο και την προοπτική του ΚΕ.ΜΕ.Α.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην Υπουργοί, Γιάννης Πανούσης, Ελευθέριος Οικονόμου και Γεώργιος Βουλγαράκης, πρώην Γενικοί Γραμματείς, πρώην Πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του ΚΕ.ΜΕ.Α.

Παρέστησαν επίσης ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Αθανάσιος Σερεντέλλος, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, αστυνομικό προσωπικό και στελέχη του ΚΕ.ΜΕ.Α.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı