You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Επιχείρηση καθαρισμού στο γραφικό λιμανάκι Κερατσινίου

Επιχείρηση καθαρισμού στο γραφικό λιμανάκι Κερατσινίου

Επιχείρηση καθαρισμού στο γραφικό λιμανάκι Κερατσινίου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι βατραχάνθρωποι μόλις βούτηξαν στα νερά του γραφικού λιμενίσκου στο Κερατσίνι. Ο βυθός της θάλασσας έκρυβε όχι βεβαίως, κάποιον θησαυρό, αλλά έναν απέραντο σκουπιδότοπο από κονσερβοκούτια, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και πάρα πολλά ελαστικά αυτοκινήτων! Κάποιοι ασυνείδητοι αδιαφορώντας για τις συνέπειες στο θαλάσσιο περιβάλλον, μετέτρεψαν το λιμανάκι σε μια τεράστια χωματερή, ρίχνοντας τα σκουπίδια τους, παρόλο που στο χερσαίο τμήμα υπάρχουν αρκετοί κάδοι του Δήμου.

Ο Σύνδεσμος Απόστρατων Βατραχανθρώπων όντας ευαισθητοποιημένος στο θέμα της προστασίας της θάλασσας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κερατσινίου προκειμένου να γίνει ο καθαρισμός του λιμενίσκου. Τέσσερα φορτηγά του Δήμου χρειάστηκαν για να απομακρύνουν όλα αυτά τα αντικείμενα που ρύπαιναν τον βυθό και εμπόδιζαν τον απόπλου και τον ελλιμενισμό των ψαροκάικων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Μανώλης Ντινιωτάκης ερωτηθείς μάς δήλωσε ότι είναι ο πρώτος καθαρισμός για φέτος και θα ακολουθήσει κι άλλος. Ευχαρίστησε δε τόσο τους εθελοντές και τον Σύνδεσμο Απόστρατων Βατραχανθρώπων για την ανταπόκρισή τους όσο και τον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κο Χρήστο Βρεττάκο για την υποστήριξή του. Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού ο Σύλλογος Αλιέων παρέθεσε ευχαριστήριο γεύμα στον Δήμαρχο αλλά και σε όλους όσοι έλαβαν μέρος στον καθαρισμό του λιμενίσκου, στην ψαροταβέρνα του Γιώργου και της Στέλλας.

συλλογοςσυλλογος2

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı