You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Kορυδαλλός: Έφυγε από τη ζωή ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Χριστοφορίδης

Kορυδαλλός: Έφυγε από τη ζωή ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Χριστοφορίδης

Kορυδαλλός: Έφυγε από τη ζωή ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Χριστοφορίδης

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών μετά από πολύμηνη μάχη για την υγεία του, ο γιατρός και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού Βασίλης Χριστοφορίδης. «Ο Βασίλης υπήρξε ένας προοδευτικός άνθρωπος, ένας ένθερμος αγωνιστής της αυτοδιοίκησης, ένας αγαπητός συνάδελφος, ένας συνεπής λειτουργός της ιατρικής. Αγάπησε και υπηρέτησε την πόλη, όπως και την πρώτη του πατρίδα, με βαθιά πίστη στον άνθρωπο, στηρίζοντας όσους είχαν ανάγκη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του» αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Ο Βασίλης Χριστοφορίδης εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 1998 και επανεξελέγη το 2002, ενώ διατέλεσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών. Στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» με επικεφαλής τον Σταύρο Κασιμάτη.

Γεννήθηκε στην Τασκένδη, όπου σπούδασε και εργάστηκε. Το 1978 επαναπατρίστηκε μαζί με την οικογένειά του και εγκαταστάθηκε στον Κορυδαλλό, όπου έζησε και εργάστηκε ως γιατρός. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά της πόλης το 1982, μέσα από τον θεσμό των Συνοικιακών Συμβουλίων.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı