You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Πολυδύναμο κοινωνικό ιατρείο πρωτοβάθμιας περίθαλψης από τη Μητρόπολη Πειραιά

Πολυδύναμο κοινωνικό ιατρείο πρωτοβάθμιας περίθαλψης από τη Μητρόπολη Πειραιά

Πολυδύναμο κοινωνικό ιατρείο πρωτοβάθμιας περίθαλψης από τη Μητρόπολη Πειραιά

Τα εγκαίνια του πολυδύναμου κοινωνικού ιατρείου πρωτοβάθμιας περίθαλψης, το οποίο θα λειτουργήσει σε ιδιόκτητο χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς επί των οδών Ζωσιμάδων και Τσαμαδού, θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 στις 7:00 το απόγευμα.

Η νέα αυτή ανθρωπιστική δράση της τοπικής μας Εκκλησίας πραγματοποιείται με τη σύμπραξη της εγνωσμένης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου» και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς.

Στο πρότυπο κοινωνικό ιατρείο θα καλύπτονται οι ιατρικές ανάγκες αστέγων, ανέργων, οικονομικώς αδυνάμων και κάθε εμπερίστατου συνανθρώπου χωρίς καμία διάκριση θρησκείας, φυλής και εθνοτικής καταγωγής.

Η προσπάθεια αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της κοινωνικής δράσης και συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς με την υψηλή έκφραση  του εθελοντισμού  και της αλληλεγγύης των «Γιατρών  του Κόσμου» και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα λειτουργικά έξοδα του κτηρίου του Πολυδύναμου Ιατρείου θα καλύπτονται από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı